Widok

Gdzie kupię koszulę do fraka??!!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dostałam zadanie bojowe, muszę w poniedziałek mojemu menowi kupić w Trójmieście koszulę z łamanym kołnierzem do fraka, spinki, muchę i pas.
Totalnie nie wiem, w które miejsce uderzyć?! Poratujcie adresami sklepów!!! Plissss, help me!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj w sklepie tanecznym Darles we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej
http://www.wika.pl/products,1808446530,ModaMęska,0,0,1.html to sklep w Olsztynie, ale można zamówic u nich i przyślą
Tam dostaniesz wszystko czego potrzebujesz, koszulę spinki, pas, muchę, korzystałam nieraz z ich sklepu, przesyłka zawsze była expresowa i wszystko ok, jeżeli chodzi o zamówienie
Bardzo Ci Aniu dziękuję za podpowiedź. Byłam na stronie i faktycznie może się przydać. Chciałabym jednak spróbować gdzieś w Trójmieście dokonać zakupu. Jak się nie uda trzeba będzie skorzystać z Twojej propozycji.
Ma ktoś pomysł, gdzie w Trójmieście kupię taką koszulę i dodatki??
Z góry bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam.
.......up
ponawiam do Was prosbe... juz jutro poniedzialek!!!!
my kupilismy bardzo ladna koszule w agnes w gdyni na wladyslawa IV. jest tam duzy wybor maja wszystko co potrzeba.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc. Byłam w Agnes i czekam na zamówiony rozmiar koszuli (w potrzebującym rozmiarze nie było). Przy okazji przeszłam małe przeszkolenie co do pełnego wyposażenia fraka. Okazało się, że małe mam(y) o tym pojęcie. Warto nawet z tego powodu było tam się pojawić.
Pozdrawiam gorąco :)
ciesze sie ze moglam pomoc.

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry