Widok

Gdzie kupię najtańsze obrączki

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam ma ktoś może namiary na taniego Jubilera? poszukuję obrączek max do 1000 zł za parę . Może być próba 333 a nawet i taką bym chciał. Dziękuje za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam zlotykrazek.pl, napewno coś Ci doradzą, mają siedzibę w gdańsku i w gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też polecam Goldex (w Gdyni mają siedzibę na 10 lutego, a w Gdańsku na Pilotów obok kościoła). Mają kolekcję obrączek z tytanu, który jest ostatnio dosyć modny i cenowo wychodzi ok 300 zł za sztukę.
W aparcie jest wiele modeli z próby 333 do 1000 zł, na stronie jak sie kliknie na dany model obrączek to mozna wybrać próbe 333 i wtedy wychodzi niższa cena :)
ja w werherowie za 9gr zaplacilam 1200zl, prba 585 ,sliczne fazowane. oczywiscie im mniej gram tym cena nizsza
na hali targowej w gdańsku u jednego z jubilerów ( 2 stoiska) za obrączki próby 333 ok. 500-600 PLN
Potwierdzam, że w Aparcie można kupić do 1000 zł obrączki o próbie 333 (np. obrączki 583 kosztujące 1600 zł, w próbie 333 kosztują już ok 750 zł).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakoś cena 1000 zł za próbę 333 mnie nie bawi jest to strasznie drogo! za ten tys są brzydkie, cienkie i w ogóle. A wiem ze mozna za 800 zł kupic 5mm i ładne. Ma ktoś jeszcze jakieś sprawdzone miejsce?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W wejherowie jest Gold coś na Kaszubach. Mają na prawdę dobre ceny. Sama kupowałam, a zwór możesz sobie wybrać jaki chcesz
image
W aparcie byla promocja 20 % na wybrane modele. Płaciliśmy za 3,5mm 450 zł. za sztukę w pr.585. klasyczne i piękne
My kupiliśmy obrączki w Goldexie na Zaspie - byliśmy u kilku jubilerów i ten model co sobie upatrzyliśmy najtańszy był właśnie tam. Dla porównania u słynnego "Czarkowskiego" te same obrączki były droższe o 500 zł (ta sama próba złota)
Sam na początku napisałaś, że mogą być próby 333 do 1 tyś. złotych, a teraz piszesz, że w tej cenie to są tylko cienkie i brzydkie. Skoro wiesz, że za 800 zł można kupić 5mm i ładne, to idź do takiego jubilera i nie zawracaj ludziom głowy na formu. Prawda jest taka, że porządne obrączki trochę kosztują, a ty żydzisz kasy i jeszcze wybrzydzasz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
My miesiąc temu kupowaliśmy u Jubilera V&M art. na Subisława na Zaspie obrączki klasyczne, próba 585 za 1030zł
image
Dodam, że są bardzo ładne, ja mam 3mm a mąż 4 albo 5mm..
image
http://www.jubilersocha.pl/sklep/category/15/obr%C4%85czki/obr%C4%85czki-z%C5%82ote

Jubiler OPAL Gdynia, ul. Świętojańska
Kupowaliśmy tam 3 lata temu, ceny dobre, jakość bez zarzutu :)
Polecam
Na Hali Targowej w Gdynii.. Na górze.. Box 239 .. "Agat"..
ma moze ktos numer telefonnu do jubilera "Agat" Box 239
Hala Targowa w Gdynii
na rynku we Wrzeszczu bardzo ładne i w dużym asortymencie u Złotego Tomka

Inne tematy z forum Kupię

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

do góry