Widok

Gdzie kupie obraczki???

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czesc wszystkim!

Powoli zaczyna sie u mnei nerwowka.. NIe mam obraczek, mam pomysl, na obraczke z brylantami, ale nie wiem gdzie w Trojmiescie, glownie w Gdyni sa sklepy jubilerskie badz warsztaty godne polecenia (co do jakosci i ceny)

PROSZE o pomoc.. Niewiele sklepow co sie oglasza ma swoje strony internetowe.

Bede w Polsce jeszcze tylko raz przed slubem na 4 dni i musze zlozyc konkretne zamowienie..

Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.yes.com.pl

image
WWW.APART.PL
image

image
No tak ale mnie interesuje jakis sklep w Trojmiescie... a YES to w Poznaniu..
image
Yes jest również np w Centrum Gemini w Gdyni w Alfie w Gdańsku...w Trójmieście też mamy takie salony.

image
w yes jest obecnie najwiekszy wybor i mozna robic swoje rozne kombinacje i jest 10% znizki. Naprawde dobra cena - wlasnie dzisiaj wybralam klasyczne z brylantem (brylant najtanszy w trojmiescie). Polecam wiec serdecznie :-)

image
image
dziekuje bardzo! Pojade tam jak bede w Gdyni i zobacze, czy dadza rade mojemu zamowieniu :)

pozdrowienia!!
image
Ojej - tak z ciekawości zapytam - to jakieś b.wymyślne zamówienie...?:-)
niee zartuje sobie, ale upatrzylam sobie piekne obraczki (oczywiscie zdjecia nie moge dostac nigdzie, bo przeciez chronia swoje prawa..).
Niestety tu gdzie mieszkam obraczki kosztuja okolo 10.000 zloty!! A to wiadomo starsznie duzo..
Wiec chce sprobowac w Polsce, moze bedzie taniej.
Obraczki z bialego zlota, matowe plaskie, ze kantami nie cietymi, lecz zaokraglonymi. W mojej (damskiej) maja byc dwa kwadratowe diamenty w poprzek... No i jeszcze tak zwana "dostawka" ktora bedzie sluzyc za moj zareczynowy. Wczesniej zdazylam juz zgubic go haha...
Zareczynowy cienki, jakies 2,5 mm w polowie z diamentami...
ech ale sie ma wymagania prawda?
image
jesli chodzi o yes w gdańsku to jest w medisonie

oj to chyba z takim zamowieniem to poradzi sobie tylko zlotnik

image
image
a generalnie uwaga po wizycie w yes -pani nam powiedziala ze jak cos wg własnego pomysłu to czeka sie do 3 tygodni

to jeszcze nie tak zle jesli bym byla tam pod koniec czerwca!
A jeszcze jakies inne znacie sklepy, czy jednak goruja te dwa? Apart i Yes?
image
w yes sa niskie ceny ,duzy wybór i duza elastycznosc no i obsługa mila i chetna aby daradzic i pomoc:)

Ja zamowiłam w Kruku w Gdańsku w City Forum Koło Holiday Inn Maja fany wybor obrączek od takich prostych do takich bardziej wymyslnych . Czeka sie tak ok 3 tyg. ceny rozne od 200 zł za szt.

image
Polecam jubilera w Gdyni na Świętojańskiej Pl. Kaszubski (ta strona świętojańskiej). Mały zakładzik, ale obrączki facet nam zrobił piękne i właśnie z brylantami, tylko że moimi :) Wzór mu narysowałam na kartce, taki jak sobie wymarzyłam ... realizacja przeszła moje najśmielsze oczekiwania :D

Na zawsze... to baaaardzo długo ;)
image
Dziekuje Ci bardzo za ta cenna wiadomosc! Na pewno tam sprobuje!
A mozesz mi powiedziec ile zaplacilas za te dwie obraczki? I gdzie zdobylas brylant? Moze jakies tansze miejsca sprzedazy samego brylantu mi poradzisz?
Pozdrawiam
image
My też kupowaliśmy w kruku i powiem szczerze że więcej tam nic nie kupie ;-). Choć obrączki fakt maja ładne.

image

image
a ja mogę Ci napisać gdzie na pewno nie kupuj!!sklep Wielocha na Świętojańskiej - skrzyżowanie z Władysława IV. Kupiliśmy tam pierścionek zaręczynowy, oczko wypadało, dałam do naprawy, to tak zrobili, że masakra!! tandetna obsługa i fachowość na poziomnie mniej niż zero!!!
Ja też nie polecam WIELOCHY. Mój M. kupił mi tam pierścionek zaręczonowy, doradzili mu malutki skromny bo mam szczupłe paluszki i namówili go na zamówienie wzoru z katalogu, piescionek okazał się bardzo bardzo mały i raczej wygląda jak pamiątka komunii ale go noszę bo wiadomo to było dane od serca. Potem poszliśmy po obrączki i mają tam tylko zwykłe, a jak chcmy coś innego to Pani znów katalogiem rzuciła nam pod nos, ja więcej tam nie pójdę choć dali złotą kartę :) Myśmy kupili obrączki w Rumi, po wielu wizytach w sklepach Trójmiasta, jest taki jubiler Gepard w centrum przy ulicy Dąbrowskiego i knajpce KREDENS, wzory takie jakich wcześniej nigdzie nie było, miła obsługa i jeszcze potargować się można było.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Ładny wybór obrączek mają w yes, apart

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Real w Gdańsku byli na targach i maja duzy wybor:)

Tam tez wobec tego sprobuje!

image
Hala targowa gdynia,jubiler na dole (przy schodach)
Facet robi super tanie i ładne obraczki-my za szerokie wazace 11,200 zaplacilismy 700zl.
Dokladny adres Marcin Grzywacz ul.W.Radkiego36/40/309"Agat"
Polecam
image
dziewczynki - GajaB., monia., Ewusia85, Kati80 - a ile płaciłyście za gram złota ???
bardzo proszę o odp. :)

image
image
No wlasnie tez jestem ciekawa. Cena bialego zlota od zoltego sie duzo rozni?

image
cena bialego jest prawie identyczna z zoltym. Takie sa moje spostrzezenia :-)

image
image
hmmm. nie mam pojęcia , my chemy klasyczne z żółtego..... ile za gram płacicie i gdzie ? piszcie.... :)

image
image
Pomarańczka napisał(a):

> dziewczynki - GajaB., monia., Ewusia85, Kati80 - a ile
> płaciłyście za gram złota ???
> bardzo proszę o odp. :)
>
>

o ja tak ci nie podam :-) wiem, ze takie solidne 5 mm polokragle i raczej dosc masywne placi sie w yes 998 zl. Tyle ze my potrzebowalismy duze rozmiary i jeszcze z brylantem.

image
image
dzięki :):)

image
image
ja mam zareczynowy z YES, brylant wypadl mi omal go nie wciagnelam odkurzaczem!!!juz dwa razy reklamowalam!!!!!!!!tragedia!!!!!!!a pierscionek nie byl wcale tani!!!!!:((((choc sliczny..ale i tak non stop gapie sie na brylanta!!:[ schizaaaa

image

nie wiem ile za gram, ale my wybralismy z bialego matowego złota szerokosci okolo 5 mm dla niego i dla mnie i moja ma na środku brylancik najwiekszy jaki babeczka proponowała(megatonio zreszta bo chyba 120 czy 140 zł!!!)no i za 1100.

megatanio mialo byc:)

monia a wlasnie w yes? masz moze zdjecie, ciekawa jestem jaki masz wzor :-)

image
image
niestety ale tak jak pisze cale z bialego złota matowego a moja z brylantem na srodku-zadnej filozofii:)

Pilusia...mi też tak wypadają ;( ... bardzo mie się podobają zwykłe tradycyjne obraczki z brylancikiem , ale własnie mam niemiłe doswiadczenia "z wypadaniem" dlatego nie kupuję żadnej biżuteri która nie ma takich małych zaczepków na kamieniu.. ;(

image
image

Inne tematy z forum Kupię

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

do góry