Widok
Gdzie kupie obraczki???
Czesc wszystkim!
Powoli zaczyna sie u mnei nerwowka.. NIe mam obraczek, mam pomysl, na obraczke z brylantami, ale nie wiem gdzie w Trojmiescie, glownie w Gdyni sa sklepy jubilerskie badz warsztaty godne polecenia (co do jakosci i ceny)
PROSZE o pomoc.. Niewiele sklepow co sie oglasza ma swoje strony internetowe.
Bede w Polsce jeszcze tylko raz przed slubem na 4 dni i musze zlozyc konkretne zamowienie..
Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi!
Powoli zaczyna sie u mnei nerwowka.. NIe mam obraczek, mam pomysl, na obraczke z brylantami, ale nie wiem gdzie w Trojmiescie, glownie w Gdyni sa sklepy jubilerskie badz warsztaty godne polecenia (co do jakosci i ceny)
PROSZE o pomoc.. Niewiele sklepow co sie oglasza ma swoje strony internetowe.
Bede w Polsce jeszcze tylko raz przed slubem na 4 dni i musze zlozyc konkretne zamowienie..
Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi!
niee zartuje sobie, ale upatrzylam sobie piekne obraczki (oczywiscie zdjecia nie moge dostac nigdzie, bo przeciez chronia swoje prawa..).
Niestety tu gdzie mieszkam obraczki kosztuja okolo 10.000 zloty!! A to wiadomo starsznie duzo..
Wiec chce sprobowac w Polsce, moze bedzie taniej.
Obraczki z bialego zlota, matowe plaskie, ze kantami nie cietymi, lecz zaokraglonymi. W mojej (damskiej) maja byc dwa kwadratowe diamenty w poprzek... No i jeszcze tak zwana "dostawka" ktora bedzie sluzyc za moj zareczynowy. Wczesniej zdazylam juz zgubic go haha...
Zareczynowy cienki, jakies 2,5 mm w polowie z diamentami...
ech ale sie ma wymagania prawda?
Niestety tu gdzie mieszkam obraczki kosztuja okolo 10.000 zloty!! A to wiadomo starsznie duzo..
Wiec chce sprobowac w Polsce, moze bedzie taniej.
Obraczki z bialego zlota, matowe plaskie, ze kantami nie cietymi, lecz zaokraglonymi. W mojej (damskiej) maja byc dwa kwadratowe diamenty w poprzek... No i jeszcze tak zwana "dostawka" ktora bedzie sluzyc za moj zareczynowy. Wczesniej zdazylam juz zgubic go haha...
Zareczynowy cienki, jakies 2,5 mm w polowie z diamentami...
ech ale sie ma wymagania prawda?
Polecam jubilera w Gdyni na Świętojańskiej Pl. Kaszubski (ta strona świętojańskiej). Mały zakładzik, ale obrączki facet nam zrobił piękne i właśnie z brylantami, tylko że moimi :) Wzór mu narysowałam na kartce, taki jak sobie wymarzyłam ... realizacja przeszła moje najśmielsze oczekiwania :D
Ja też nie polecam WIELOCHY. Mój M. kupił mi tam pierścionek zaręczonowy, doradzili mu malutki skromny bo mam szczupłe paluszki i namówili go na zamówienie wzoru z katalogu, piescionek okazał się bardzo bardzo mały i raczej wygląda jak pamiątka komunii ale go noszę bo wiadomo to było dane od serca. Potem poszliśmy po obrączki i mają tam tylko zwykłe, a jak chcmy coś innego to Pani znów katalogiem rzuciła nam pod nos, ja więcej tam nie pójdę choć dali złotą kartę :) Myśmy kupili obrączki w Rumi, po wielu wizytach w sklepach Trójmiasta, jest taki jubiler Gepard w centrum przy ulicy Dąbrowskiego i knajpce KREDENS, wzory takie jakich wcześniej nigdzie nie było, miła obsługa i jeszcze potargować się można było.
Pomarańczka napisał(a):
> dziewczynki - GajaB., monia., Ewusia85, Kati80 - a ile
> płaciłyście za gram złota ???
> bardzo proszę o odp. :)
>
>
o ja tak ci nie podam :-) wiem, ze takie solidne 5 mm polokragle i raczej dosc masywne placi sie w yes 998 zl. Tyle ze my potrzebowalismy duze rozmiary i jeszcze z brylantem.
> dziewczynki - GajaB., monia., Ewusia85, Kati80 - a ile
> płaciłyście za gram złota ???
> bardzo proszę o odp. :)
>
>
o ja tak ci nie podam :-) wiem, ze takie solidne 5 mm polokragle i raczej dosc masywne placi sie w yes 998 zl. Tyle ze my potrzebowalismy duze rozmiary i jeszcze z brylantem.