Widok

Gdzie kupię tanią sukienkę do 100zł?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Potrzebuje na uroczystość:),bede wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przypadkiem zauważyłem pytanie, moja żona jeździ do krawcowej na obłużu, bierze śmieszne pieniądze a naprawdę szyje fajne rzeczy... (pracowała wcześniej w trolu) Jak przyjdzie to prześle Ci nr. telefonu
Pytanie już nieaktualne,kupiłam dziś śliczną sukienkę za mniej niż przewidywałam:)...dziękI:)
dysan - napisz, gdzie kupiłaś tę sukienkę. Może też skorzystam:)

sarimek - a mnie możesz przysłać namiar na tę krawcową? Bedę wdzięczna. Ktoś z formu obiecał mi kiedyś adres do kracowej we Wrzeszczu, ale do tej pory nic z tego nie wyszll. A tak mi zależy, że nawet na Obłuże jestem gotowa pojechać!
mam takie nowe

http://tablica.pl/oferta/sukienki-sylwestrowe-wieczorowe-weselne-tanio-ID1SYMF.html
no właśnie, ja też jestem zainteresowana krawcową. Znam jedną na Obłużu ale ta kroi jak za zboże więc mam nadzieję, że to inna:-)
ciekawe na jaką uroczystość, mam białą za 50zł sprzedam, bez ramiączkach jakby z satyny, krótka.

Inne tematy z forum Obłuże

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

do góry