Widok

Gdzie można podłączyć się do ludzi by pograć w piłkę nożną koło 21 ?

Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam

Tak jak w temacie, gdzie można podłączyć się do kogoś by pograć wieczorami ? ( koło 21/22 ) Z 2miesiące temu przeprowadziłem się na Chełm i od tej pory praca, mało ruchu i z chęcią pograłbym z kimś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
łostowice gra od 19.30- 21.30
Ale codziennie czy w wybrane dni ?
Tutaj zależy czy pracuję do 22 czy do 20

Chyba, że jakoś weekendy
podaj kontakt jakis bo zaraz w wątku zrobi się totalny bałagan.
hej, to mój numer 882138089 , jestem chętny bardzo na te Łostowice bo mieszkam na zakoniczynie i szukam czegoś i z chęcią pograłbym gdzieś, a grać potrafie, pozdrawiam, z ochotą wkręciłbym sie na dłużej :)
dajcie znac gdzie i kiedy mozna pograc w okolicach Chełmu, i czy potrzebujecie ogarniętego człowieka, ergikarp@gmail.com
Za szkołą ósemką goście grają bardzo cczęsto. mają regularne mecze. zaczynają własnie koło 21. Musisz polatać tam i podpytać się
Mój mail to unpre92@gmail.com, bądź telefon 509645266 ( odpowiadam na smsy ) Studia, praca jedna oraz druga zajmuje mi trochę czasu, ale mam 3-4dni w tygodniu gdzie koło 20/20.30 jestem już na Chełmie i mogę grać. Aktualnie wysyłam maile do osób co tutaj zakładały tematy, by zebrać ekipę lub kilka osób do drużyny, więc może natrafię na kogoś kto akurat też będzie do mnie pisał. :)
Też z chęcią zagram 503477372 :]
Też pogram 609203620
Dołączę do gry w piłkę nożną, cały rok, może być na dworze albo hali, godziny wieczorne w tygodniu. Dobra kondycja, szybkość, technika średnia, wiek 30 lat ale grać mogę 20 - +50 ks@data.pl 691-801-170

Pilne bo kondycja i forma spada

pozdr,
Ponawiam pytanie :) Ostatnie kilka dni miało sprzyjającą aurę, więc może uda się gdzieś z kimś pograć.
Czekam na maile unpre92@gmail.com bądź telefon 509-645-266
do góry