Widok
Bieszkowice na pewno są b. czyste bo jeździmy i polecam, ale na weekend mnóstwo ludzi tam jest
W Kamieniu byłam 2 lata temu i tez czysto było, nie wiem jak teraz
Natomiast Tuchomek jest zasyfiały :/ kiedyś za młodu tam jeździłam i fajnie było :)
Teraz to jedna wielka zupa i jest zakaz kąpieli, ale ludzie nie zważają na to i się kąpią w tym brudzie :/ a co najgorsze dzieci też się kąpią :/ woda jakby ktoś wylał zieloną farbę :/ ( plaża koło dWORKU oLEŃKA)
W Kamieniu byłam 2 lata temu i tez czysto było, nie wiem jak teraz
Natomiast Tuchomek jest zasyfiały :/ kiedyś za młodu tam jeździłam i fajnie było :)
Teraz to jedna wielka zupa i jest zakaz kąpieli, ale ludzie nie zważają na to i się kąpią w tym brudzie :/ a co najgorsze dzieci też się kąpią :/ woda jakby ktoś wylał zieloną farbę :/ ( plaża koło dWORKU oLEŃKA)
jest jeszcze jez. Wysockie
W Wysockim jest czystą woda, co roku ma kontrolę sanepidu, jest kąpielisko, teraz dzielnica stara się o śmietniki, kibelki itd, bo na razie sama trawa.
wlasnie wrocilismy z Ostrzyc, bardzo fajnie, ale zimna woda ;) jednak w tak upalne dni super, w weekand sporo ludzi! w tygodniu super!
ktorejs niedzieli byslimy rowniez w Lapinie i powiem szczerze bylam w szoku, bo plaza powiekszona, wysypany czysty piasek, naprawiony pomost! no wielki plus! a tez nie lubilam tam jezdzic, bo syf, mnostwo ludzi i rewia mody ;)
ktorejs niedzieli byslimy rowniez w Lapinie i powiem szczerze bylam w szoku, bo plaza powiekszona, wysypany czysty piasek, naprawiony pomost! no wielki plus! a tez nie lubilam tam jezdzic, bo syf, mnostwo ludzi i rewia mody ;)
Najważniejsze, żeby przed podróżą sprawić pociechom dobre foteliki samochodowe. Polecam szczególnie Recaro Mako. To świetny wybór za rozsądne pieniądze.