Widok

Gdzie można zagrać na gitarze ???

Hobby Temat dostępny też na forum:
Dokładnie chodzi mi o to gdzie można zagrać na gitarze muzykę klasyczną w Gdańsku lub trójmieście.Może są w mieście jakieś kawiarnie, puby lub kluby z mała sceną na której mógłbym wystąpić darmowo lub odpłatnie....dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cafe Alegoria Wrzeszcz ul Dmowskiego
no na dworcu mozna bez problemów ;)
a tak powaznie moze Cafe Strych w Gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbuj w Windzie we Wrzeszczu lub/i w Plamie na Zaspie. Rzeczywiście w Cafe Strych z Gdyni są cykliczne mini koncerty przy pianinie, ale i gitarę tam też słyszałem. Byłem kiedyś na koncercie w Ratuszu Staromiejskim w Gdańsku. Może przez NCK uda się coś załatwić? Jak już znajdziesz, to daj znać. Chętnie posłucham, ponieważ lubię muzykę gitarową. Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam.
Właśnie sobie przypomniałem, że kiedyś moja znajoma gitarzystka miała recital w Domu Zarazy w Oliwie. Może się uda i w tym miejscu? 3 mam kciuki...
Zawsze możesz zagrać na ulicy, ja bym się z chęcią zatrzymał i posłuchał, tzn. pod warunkiem, że dobrze grasz, sypnąłbym nawet groszem.
a co tam grasz?? tak przy okazji :)
Może Caffe Anioł w Gdyni? Tam mają przeróżne koncerty.
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Szukam dobrego prawnika do firmy (8 odpowiedzi)

Czy przy prowadzeniu biznesu wykorzystujecie usługi prawnika i w jakim zakresie? Długoterminowo,...

Radio internetowe (6 odpowiedzi)

Najlepsze radio internetowe to www.powerbalanga.com JAAAAAAAZDA nonstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

do góry