Widok
niestety, w/g mnie naprawde dobra bedzie dosc daleko
w gdyni na ul. wielkopolskiej... a stamtad nie dowioza
kolejna, to juz dosc blisko, zaspa, ul. hynka - rimini - ale oni z kolei nie dowoza :)
tak na oko, z dowozacych pozostanie ci maxx (czy jak ona sie nazywa), krokodyl i tino
tyle ode mnie, moze ktos bedzie jednak mial lepsze propozycje niz moje
pozdrawiam
jurek
w gdyni na ul. wielkopolskiej... a stamtad nie dowioza
kolejna, to juz dosc blisko, zaspa, ul. hynka - rimini - ale oni z kolei nie dowoza :)
tak na oko, z dowozacych pozostanie ci maxx (czy jak ona sie nazywa), krokodyl i tino
tyle ode mnie, moze ktos bedzie jednak mial lepsze propozycje niz moje
pozdrawiam
jurek
Zdecydowanie polecam Da Grasso, jest to prawdopodobnie najlepsza pizza w tej części Trójmiasta. Jednak zalecane jest zamawianie na miejsc, bo od jakiegoś czasu, zwłaszcza wieczorami, mają zatrzęsienie zamówień z dostawą i robią pizzę na szybko, więc naturalnie jest mniej składników i ogólnie jakościowo jest gorsza.
Maxx Pizza jest przyzwoita, jednak dużo zależy od tego na kogo się danego dnia trafi. Na początku istnienia tej pizzerii była zdecydowanie najlepsza (no i ta wielkość...), ale od jakiegoś czasu pizza jest sucha i często ma bardzo mało składników - nie wiem jak jest w lokalu, może nadal dobrze.
Maxx Pizza jest przyzwoita, jednak dużo zależy od tego na kogo się danego dnia trafi. Na początku istnienia tej pizzerii była zdecydowanie najlepsza (no i ta wielkość...), ale od jakiegoś czasu pizza jest sucha i często ma bardzo mało składników - nie wiem jak jest w lokalu, może nadal dobrze.
też polecam PRL we Wrzeszczu :)
na Przymorzu jeśli chcesz dobrze zjeść - wybierz się do Grill House :) niestety od jakiegoś czasu nie mają dostaw na telefon :/ 2 dni temu rozmawiałam z właścicielem i być może znów będą dostawy - szuka odpowiedzialnego pracownika :)
w każdym razie Kebab pyszny :) jedyna feta jaką jem ;) Mega Hot-dog - można się wystraszyć na jego widok - taki wielki :)
jedzenie smaczne, świeże i duże porcje :) za całkiem rozsądną kasę :)
http://www.trojmiasto.pl/Grill-house-o24012.html
na Przymorzu jeśli chcesz dobrze zjeść - wybierz się do Grill House :) niestety od jakiegoś czasu nie mają dostaw na telefon :/ 2 dni temu rozmawiałam z właścicielem i być może znów będą dostawy - szuka odpowiedzialnego pracownika :)
w każdym razie Kebab pyszny :) jedyna feta jaką jem ;) Mega Hot-dog - można się wystraszyć na jego widok - taki wielki :)
jedzenie smaczne, świeże i duże porcje :) za całkiem rozsądną kasę :)
http://www.trojmiasto.pl/Grill-house-o24012.html
a ja zraziłam się do Skrzypka - gdy w kebabie zamiast mięsa miałam ścinki niewiadomego pochodzenia, grube skóry - twarde jak zelówki, chrząstki itp...
pizzę też kiedyś mieli lepszą :P
natomiast moja kumpela z mężem byli w Skrzypku na Morenie - i dostali śmierdzące mięso (w zestawie obiadowym) - do tego stopnia, że chcieli wezwać sanepid :P
i dzięki temu odkryłam ich sąsiada - grill house :)
pizzę też kiedyś mieli lepszą :P
natomiast moja kumpela z mężem byli w Skrzypku na Morenie - i dostali śmierdzące mięso (w zestawie obiadowym) - do tego stopnia, że chcieli wezwać sanepid :P
i dzięki temu odkryłam ich sąsiada - grill house :)
jeśli chodzi o Przymorze - zamawiamy tylko z Dragon Pizza :] (zwykle tą największą, to jeszcze Mąż zabiera następnego dnia do pracy ;))
no i koniecznie z sosem czosnkowym :] nigdy nie mieliśmy zastrzeżeń do pizzy :] raz próbowaliśmy dania obiadowe - też smaczne :]
jedynie raz sos mi nie smakował - jakiś taki czerwony i bardzo wodnisty (nie wiem jaki, dostałam "z automatu", bo zapomniałam dopisać, że chcę czosnkowy)
zamawiamy przez pizzaportal.pl :]
no i koniecznie z sosem czosnkowym :] nigdy nie mieliśmy zastrzeżeń do pizzy :] raz próbowaliśmy dania obiadowe - też smaczne :]
jedynie raz sos mi nie smakował - jakiś taki czerwony i bardzo wodnisty (nie wiem jaki, dostałam "z automatu", bo zapomniałam dopisać, że chcę czosnkowy)
zamawiamy przez pizzaportal.pl :]
Jeśli chodzi o Gdańsk to ja poleciłabym Ci http://www.entuzjascipizzy.pl/ Bardzo dobra pizza, kruche ciasto, dużo możliwości wyboru dodatków no i ceny jak na Trójmiasto są naprawdę w porządku. My z rodziną korzystamy z Entuzjastów Pizzy bardzo często i sobie chwalę.
Na http://pizzaportal.pl wpisujesz swój adres i pokazuje Ci najbliższe restauracje z opcją dowozu, w dodatku można tam wystawiać oceny i dzięki temu wybierać najlepsze pizzerie
Oczywiście, w dzisiejszych czasach bardzo przydatna jest możliwość złożenia zamówienia online na ulubioną pizze. Wielu ludzi próbuje swoich sił by stworzyć idealną pizze w domowych warunkach jednak nie jest to możliwe. Wszystko za sprawą braku wiedzy co do przygotowania samego ciasta oraz nieodpowiedniego pieca. Cały proces pieczenia musi odbywać się w prawie 2x wyższej temperaturze niż ta jaką osiągniemy w typowych kuchenkach. Co do samych pizzerni to bardzo dobrymi opiniami cieszy się pizza gdynia - https://ideolo-pizza.pl/ oferowana w kilku lokalizacjach. Dbałość o wysokiej jakości składniki, przy zachowaniu przystępnej ceny jest cenione przez klientów.