Widok
Gdzie naprawię okulary?
Cześć,
Złamały mi się noski w okularach i lekko wykrzywiła oprawka. Gdzie mógłbym je naprawić?
Pewnie u złotnika albo optyka...
Pytam o kogoś sprawdzonego. Zależy mi na czasie. Najlepiej jakby przyjmował w jakichś wcześniejszych godzinach, bo znalazłem kilku, ale przyjmują od 11, co mnie trochę nie zadowala :/
Złamały mi się noski w okularach i lekko wykrzywiła oprawka. Gdzie mógłbym je naprawić?
Pewnie u złotnika albo optyka...
Pytam o kogoś sprawdzonego. Zależy mi na czasie. Najlepiej jakby przyjmował w jakichś wcześniejszych godzinach, bo znalazłem kilku, ale przyjmują od 11, co mnie trochę nie zadowala :/
Okularniku, z czystym sumieniem mogę poradzić optyka, mającego zakład koło Alfa Centrum na Przymorzu. Idąc Kołobrzeską w stronę dworca przechodzisz koło Alfy, przechodzisz przez ulicę i zaraz na rogu masz optyka. Od kilku lat korzystam tylko z jego usług. Jest stosunkowo tani, ale nade wszystko, to prawdziwy artysta:P Moje okulary o mocy -9D zupełnie nie wyglądają na to, że są tak mocne - sprytnie wyszlifowane krawędzie szkieł. Myślę, że na naprawę też nie będziesz czekał długo.