Widok

Gdzie naprawię przebitą oponę po boku w Gdańsku

Witam, gdzię mogę naprawić oponę mam przetartą na boku i czy woglę można taką opone naprawić? ile taka usługa kosztuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lol

kobieto
- masz problem z zawieszeniem to słyszysz stuki i inne
- wyciek plynu hamulcowego - to czujesz, ze cos nie tak z hamulcami

a opona?
wybucha w ulamku sekundy i przy 60 km/h ladujesz na drzewie albo na przeciwnym pasie ruchu na czalowce...

PRZESTANCIE LUDZIE OSZCZEDZAC NA OPONACH!!

wszytskie uzywane opony w PL przyjezdzaja z Niemiec bo tam jest przepis, ze opona nie moze byc starsza niz 5 lat

a u nas?

nie dosc, ze przetarta to jeszcze ja latac chca
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
koleś co ty mi tu wyskakujesz z zawieszeniem z płynem hamulcowym pytam się czy da rade to naprawić czy nie a opona była nowa bo w maju kupowona i pożądnej firmy z tego roku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
to, ze zabijesz siebie albo siebie i pasazera malo mnie obchodzi

niestety mozesz tez spowodowac wypadek, w ktorym ucierpi ktos postronny

...

jezeli opona jest peknieta i to na boku to do wywalenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie 5 lat a 10 lat kolego i w Niemczech tez sie naprawia opony wiem bo sam takie przywożę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Daj spokój dziewczyno;zrobisz krzywdę sobie lub innym.Żaden rozsądny wulkanizator nie podejmie się tego zadania.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uszkodzenie powierzchni bocznej opony dyskwalifikuje ją z użytkowania i nie podlega naprawie. Żaden uczciwy wulkanizator nie podejmie się takiej naprawy, bo zagroziłby życiu kierowcy i innych uczestników ruchu. Jedyną metodą naprawy jest niezwłoczna wymiana przynajmniej pary opon (lub tylko jednej gdy opony są nowe).
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przebitą - da się uratować.
Przetartej juz nie. Opona niestety idzie na śmietnik i - jak pisali przedpiścy - żaden szanujący sie wulkanizator Ci tego nie naprawi.
Można dużo rzeczy w samochodzie zrobić na "Mc'Gyver'a"
Ale opony do nich nie należą. To naprawdę bardzo poważna sprawa - życie zarówno Twoje i ew. pasażerów - jak i osób postronnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polak potrafi
wszystko sie da jak sie chce

zobaczcie jaki biznes kwietnie na uzwyanych oponach...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
opony z boku się nie naprawia no chyba ze ci na jakiejś nieodpowiedzialnej wulkanizacji to zrobią ale wtedy to juz debile
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm, ja jeżdże na naprawionej oponie zboku właśnie. Auta nie oszczędzam i jakoś przez pół roku nic się nie stało - oponka jak nowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
szkoda, że dekiel mocno poobijany, co nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asia blondynka? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz lubi blondynki?
To pytanie retoryczne?
Przykro mi ale opon z boku się nie naprawia. WWW.FASTGUM.PL Zapraszam. Mobilny serwis opon z dojazdem w miejsce awarii.
Wczoraj dojrzalem guza z boku opony jak podejrzewam opona na smietnik, warto ryzykowac czy zalozyc zapas i smigac do wulkanizatora szukac nowych opon ?
nie warto ryzykować - opona śmietnik, w zalezności do czego słuzy ci samochód możesz pokusić się o nalewki, sam byłem przeciwny dopóki nie założyłem, 195/60/15 za 140pln sztuka
jeżeli upierasz się co do nowych jedź do leclerca lub innego marketu i mają taki sam rozmiar za 240pln za sztukę, nie jest to najwyższa półka ale i nie syf

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (12 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Wynajem długoterminowy czy leasing? (26 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

Wynajem długoterminowy samochodów (18 odpowiedzi)

Jakie firmy zajmujące się wynajmem długoterminowym polecacie? Nie ukrywam, że nie mam dobrych...

do góry