Widok
lol
kobieto
- masz problem z zawieszeniem to słyszysz stuki i inne
- wyciek plynu hamulcowego - to czujesz, ze cos nie tak z hamulcami
a opona?
wybucha w ulamku sekundy i przy 60 km/h ladujesz na drzewie albo na przeciwnym pasie ruchu na czalowce...
PRZESTANCIE LUDZIE OSZCZEDZAC NA OPONACH!!
wszytskie uzywane opony w PL przyjezdzaja z Niemiec bo tam jest przepis, ze opona nie moze byc starsza niz 5 lat
a u nas?
nie dosc, ze przetarta to jeszcze ja latac chca
kobieto
- masz problem z zawieszeniem to słyszysz stuki i inne
- wyciek plynu hamulcowego - to czujesz, ze cos nie tak z hamulcami
a opona?
wybucha w ulamku sekundy i przy 60 km/h ladujesz na drzewie albo na przeciwnym pasie ruchu na czalowce...
PRZESTANCIE LUDZIE OSZCZEDZAC NA OPONACH!!
wszytskie uzywane opony w PL przyjezdzaja z Niemiec bo tam jest przepis, ze opona nie moze byc starsza niz 5 lat
a u nas?
nie dosc, ze przetarta to jeszcze ja latac chca
Uszkodzenie powierzchni bocznej opony dyskwalifikuje ją z użytkowania i nie podlega naprawie. Żaden uczciwy wulkanizator nie podejmie się takiej naprawy, bo zagroziłby życiu kierowcy i innych uczestników ruchu. Jedyną metodą naprawy jest niezwłoczna wymiana przynajmniej pary opon (lub tylko jednej gdy opony są nowe).
Przebitą - da się uratować.
Przetartej juz nie. Opona niestety idzie na śmietnik i - jak pisali przedpiścy - żaden szanujący sie wulkanizator Ci tego nie naprawi.
Można dużo rzeczy w samochodzie zrobić na "Mc'Gyver'a"
Ale opony do nich nie należą. To naprawdę bardzo poważna sprawa - życie zarówno Twoje i ew. pasażerów - jak i osób postronnych.
Przetartej juz nie. Opona niestety idzie na śmietnik i - jak pisali przedpiścy - żaden szanujący sie wulkanizator Ci tego nie naprawi.
Można dużo rzeczy w samochodzie zrobić na "Mc'Gyver'a"
Ale opony do nich nie należą. To naprawdę bardzo poważna sprawa - życie zarówno Twoje i ew. pasażerów - jak i osób postronnych.
nie warto ryzykować - opona śmietnik, w zalezności do czego słuzy ci samochód możesz pokusić się o nalewki, sam byłem przeciwny dopóki nie założyłem, 195/60/15 za 140pln sztuka
jeżeli upierasz się co do nowych jedź do leclerca lub innego marketu i mają taki sam rozmiar za 240pln za sztukę, nie jest to najwyższa półka ale i nie syf
jeżeli upierasz się co do nowych jedź do leclerca lub innego marketu i mają taki sam rozmiar za 240pln za sztukę, nie jest to najwyższa półka ale i nie syf