Widok
Gwarancje są takie same, bezpłatne korekcje w razie potrzeby, a i przed złożeniem zamówienia otrzymaliśmy pocztą miernik rozmiaru, zatem nie było obaw przy zamawianiu przez internet - zwłaszcza u sprawdzonego jubilera z dobrymi opiniami. A nieprawidłowy rozmiar można otrzymać zarówno pocztą, jak i przy odbiorze w sklepie stacjonarnym ;) i obrączki trzeba poprawiać - czego oczywiście nikomu nie życzę :)
My mamy od złotnika z Wajdeloty.Przetapialismy za grosze,
Ale znjaomi kupowali tam tez obrączki ,najdrosze maja za 900zł.
http://www.zlotnikgdansk.pl/
Ale znjaomi kupowali tam tez obrączki ,najdrosze maja za 900zł.
http://www.zlotnikgdansk.pl/
Na moim przykładzie.
Miałam upatrzony wzór i swoje złoto, Pod Filarami a AK Biżuteria ten sam model wyszedł z różnicą 200-400zł(Pod filarami podali nam cene od/do. Tańszym wyborem okazała się AK Biżuteria.
Więc jak masz jakiś model wybrany to podzwoń po "jubilerach".
U Czarkowskiego jak dodzwoniłam się wkońcu i zapytałam o cene to powiedziano , że oddzwoni.. zadzwoniłam po 2dniach nikt nie odbierał, więc odpuściłam..(tel.kom)
Wiem, że dużoosób go chwali a mi nie podpasował.
Miałam upatrzony wzór i swoje złoto, Pod Filarami a AK Biżuteria ten sam model wyszedł z różnicą 200-400zł(Pod filarami podali nam cene od/do. Tańszym wyborem okazała się AK Biżuteria.
Więc jak masz jakiś model wybrany to podzwoń po "jubilerach".
U Czarkowskiego jak dodzwoniłam się wkońcu i zapytałam o cene to powiedziano , że oddzwoni.. zadzwoniłam po 2dniach nikt nie odbierał, więc odpuściłam..(tel.kom)
Wiem, że dużoosób go chwali a mi nie podpasował.
My z mężem mieliśmy uzbierane swoje złoto, zdecydowaliśmy się na jubilera Suchowier vis a vis Galerii Bałtyckiej. Obrączki są grube, porządnie wykonane, jubiler dołożył nam złota, bo naszego było troszkę za mało i łącznie z robocizną i grawerem zapłaciliśmy 300 zł. Z obrączkami nic się nie dzieje, poza typowym "zużyciem" - nosimy je już 4 lata. W tym czasie ja swoją obrączkę już pomniejszałam, dopasowywałam itd, wszystko w cenie kupna obrączek, bez dodatkowych opłat.