Widok

Gdzie niedrogie i ładne obrączki ślubne w Gdańsku?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie wraz z cenami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kupiliśmy obrączki w AK biżuteria w Gdańsku, klasyczne złote obrączki zapłaciliśmy koło 900zł, bardzo wygodnie się je nosi, jesteśmy bardzo zadowoleni :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki właśnie nad tym samym zastanawiałam się wczoraj :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktoś jeszcze się wypowie>?
Ak biżuteria, też jesteśmy zadowoleni ;)
Nie wiem, jaka cena to tanie, a jaka to drogie, ale ja zamawiałam przez internet (jubiler na allegro) w cenie 1249zł za parę. Złoto 585, szerokość po 6mm.
My zamówiliśmy u polecanego tu na forum Czarkowskiego. Co do jakości to jeszcze nie wiem, bo odbieramy pod koniec miesiąca ale np. co do cen to można się dogadać.
Też ostatnio drążyliśmy ten temat i patrząc po opiniach to w Gdańsku jubilerczarkowski.pl a w Gdyni zlotykrazek.pl. Jeśli chodzi o allegro to bałabym się zamówić przez internet chociażby ze względu na rozmiar i ewentualne gwarancje.
Gwarancje są takie same, bezpłatne korekcje w razie potrzeby, a i przed złożeniem zamówienia otrzymaliśmy pocztą miernik rozmiaru, zatem nie było obaw przy zamawianiu przez internet - zwłaszcza u sprawdzonego jubilera z dobrymi opiniami. A nieprawidłowy rozmiar można otrzymać zarówno pocztą, jak i przy odbiorze w sklepie stacjonarnym ;) i obrączki trzeba poprawiać - czego oczywiście nikomu nie życzę :)
My robiliśmy u czarkowskiego... Model wybralismy w aparcie wiec były robione ze zdjęcia. Cena prawie polowe mniejsza wiec mogliśmy wybrać za to np lepsza próbę złota i tak wyszło taniej. Poki co nic sie z obrączkami nie dzieje. Wyglądają b.ladnie. Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a my robiliśmy we wrzeszczu na Miszewskiego fajne obrączki z białego złota z brylancikiem za 1600 zł sprawdzaliśmy wszędzie i tam było najtaniej i szybko w ciągu tygodnia rozmiary jak trzeba poprawiają na miejscu polecam Kamila
Nasze obrączki kupiliśmy w goldexie u P.Grzebieniaka, mają stoisko w carrefourze na przywidzkiej. W ofercie mają wyroby Łazura, Amare, Stelmach, takie same jak ma apart czy yes tylko w nizszej cenie :)
My mamy od złotnika z Wajdeloty.Przetapialismy za grosze,
Ale znjaomi kupowali tam tez obrączki ,najdrosze maja za 900zł.

http://www.zlotnikgdansk.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My zamówiliśmy obrączki pod Filarami w Gdańsku, najzwyklejsze, standadrowe obrączki, z naszym złotem 350zł za parę + 70zł grawer, także wydaje mi się, że nie drogo :)
Na moim przykładzie.
Miałam upatrzony wzór i swoje złoto, Pod Filarami a AK Biżuteria ten sam model wyszedł z różnicą 200-400zł(Pod filarami podali nam cene od/do. Tańszym wyborem okazała się AK Biżuteria.
Więc jak masz jakiś model wybrany to podzwoń po "jubilerach".
U Czarkowskiego jak dodzwoniłam się wkońcu i zapytałam o cene to powiedziano , że oddzwoni.. zadzwoniłam po 2dniach nikt nie odbierał, więc odpuściłam..(tel.kom)
Wiem, że dużoosób go chwali a mi nie podpasował.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kupiliśmy w Ak-Biżuteria w Gdańsku. Dziewczyny , które tam pracują są bardzo miłe i cierpliwe. Wybór obrączek jest ogromny i ceny bardzo przystępne.
1600 zł sztuka czy para?
My wybieramy się do apartu. Ceny nie są straszne, a właśnie mają promocję 10%. Na obrączkach nie ma co za bardzo oszczędzać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też wybrałam obrączki z aparta. Nie oszczędzajcie na obrączkach bo to najważniejszy symbol waszej miłości-ma być jak najtrwalszy. Będziecie je nosić przez dłuuuuugie lata i nie warto patrzeć na cenę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
My z mężem mieliśmy uzbierane swoje złoto, zdecydowaliśmy się na jubilera Suchowier vis a vis Galerii Bałtyckiej. Obrączki są grube, porządnie wykonane, jubiler dołożył nam złota, bo naszego było troszkę za mało i łącznie z robocizną i grawerem zapłaciliśmy 300 zł. Z obrączkami nic się nie dzieje, poza typowym "zużyciem" - nosimy je już 4 lata. W tym czasie ja swoją obrączkę już pomniejszałam, dopasowywałam itd, wszystko w cenie kupna obrączek, bez dodatkowych opłat.
Ja polecam Jubiler Czarkowski we Wrzeszczu można tam wykonać obrączki jakie tylko chcesz, muszę przyznać że nie należę do łatwych klientów a od nich wyszłam zachwycona,

Inne tematy z forum Kupię

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry