Widok

Gdzie poznajecie ludzi ?

Witam, gdzie poznajecie innych ludzi. Szczególnie płeć przeciwną :) Nie jestem imprezowiczem, nie bardzo potrafię tańczyć i za dużo też nie piję więc kluby odpadają. Mam 23 lata i jestem marynarzem, ostatnio cały czas obracam się w tym samym gronie znajomych ( tak też ze studiów marynarze :/ ) nie poznaję nowych ludzi, przez to doskwiera mi samotność, poprostu nie mam do kogo nawet się odezwać i zwyczajnie porozmawiać. Gdzie poznaliście swoją drugą połówkę ? Nie piszcie tylko że w szkole czy na studiach bo to już mam za sobą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy twoim zawodzie to rzeczywiście może być kłopot.
Możesz próbować przez Net - ale wymaga to olbrzymiej cierpliwości, żeby wśród ton "śmiecia" wyłowić perełkę.
Ale da się.
W realu - jakaś pasja. Kino (DKF-y), turystyka (wspólne rajdy czy wyiceczki).
Mozesz teś po prostu zagadywać przygodne, podobające Ci się kobiety.
Jeśli zrobisz to z klasą - po gębie raczej nie dostaniesz a jest jakaś szansa (trudno mi ocenić %) że zagadnięta osoba równiez ma taki sam problem, jak Ty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
odpowiadam na pytanie.....ludzi poznajemy-w ZOO ;PPP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam ten sam problem. Człowiek siedzi w domu, jak już gdzieś się rusza to ze stałą ekipą ludzi i tak ten czas płynie a nowych znajomych ni widu ni słychu. Proponowano mi różne rozwiązania: wolontariat, jakieś dodatkowe zajęcia, fitnessy, zumby, nowe hobby (chciano mnie wkręcić nawet na szermierkę, jazdę konną i rzeźbiarstwo!) i kicha. Jedyna ciekawa idea ostatnio to wyjazd gdzieś na jakiś obóz z nauką języka jakiegoś czy coś w tym stylu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Drogi Przemku ! szkoda że nie masz 10 lat wiecej... Nie tylko faceci maja problem z poznaniem drugiej osoby , ktora ma podobne oczekiwania i priorytety... reszta to dodatek.Net moim zdaneim nie jest dobrym miejscem na poznanie tej drugiej polowki . pozdrawiam Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mam "10 lat więcej" ;)

gg 44702080
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mam 20 więcej i chyba 20razy większy problem !!!!
Każdemu jego problemy wydają się największe.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oto jest pytanie ..
"Starzy wierzą we wszystko, dorośli we wszystko wątpią, młodzi wszystko wiedzą."

;)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej , szukam właśnie osoby z którą mogę porozmawiać, tak po porostu :)
o wszystkim,zainteresowała mnie twoja wiadomość, myślę że znajdziemy wspólne tematy, dlatego jeśli chcesz nawiązać znajomość napisz mi na pocztę wiadomość o treści "chce porozmawiać" a ja odeślę nr gg + zdjęcie jeśli chcesz. poczta: ciemnykostek@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszedzie wystarczy miec troche gadanego
chlopaki ogarnijcie sie troche wysilku wystarczy podejsc do kobiety i porozmawiac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> jeśli chcesz nawiązać znajomość napisz mi na pocztę wiadomość o treści "chce porozmawiać" a ja odeślę nr gg + zdjęcie jeśli chcesz

...a nawet dam Ci swój nr - żebyś nie męczył się pisaniem i usłyszał mój seksowny głos...

Jedynie nieco się zdziwisz się widząc biling...
ale gdzie na przykład miałbym podejść ?
mam 35 lat wiec nie wiem czy ci to nie przeszkadza a ty ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wystarczy podejsc do kobiety ktora ci sie spodoba albo isc do pubu
jest tyle mozliwosci nie moge zrozumiec czy wy siedzicie wiecznie w domu
@marzena:

Zwracaj, proszę, uwagę, komu odpisujesz - bo Twoja wypowiedź pod moją jest zupełnie bez sensu :)
chce porozmawiac

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry