Widok
Gdzie przeniesiono budki z zapiekankami ze świętojańskiej 43 te przy pomniku Harcerzy
Witam
Dokładnie chodzi mi o pierwszą białą bude od ulicy z parasolem cocacoli. Aktualnie teren jest zamknięty i budują kolejny "plastikowy gmach"...
Mieli tam wg mnie jedne z najlepszych zapiekanek w trójmieście, takie zwykłe bez udziwnień i 100 składników naraz. Sos meksykański był mistrzowski. Dużo jem po lokalach i restauracjach i tego sosu jak i czosnkowego mogloby wiele restauracji się od nich nauczyć.
Czasem taką zapiekankę naprawde ze smakiem się zjadło.
Dokładnie chodzi mi o pierwszą białą bude od ulicy z parasolem cocacoli. Aktualnie teren jest zamknięty i budują kolejny "plastikowy gmach"...
Mieli tam wg mnie jedne z najlepszych zapiekanek w trójmieście, takie zwykłe bez udziwnień i 100 składników naraz. Sos meksykański był mistrzowski. Dużo jem po lokalach i restauracjach i tego sosu jak i czosnkowego mogloby wiele restauracji się od nich nauczyć.
Czasem taką zapiekankę naprawde ze smakiem się zjadło.
Zrównali z ziemią, a dzisiaj zaaresztowali mój samochód na podwórku za moim domem. Nie było mnie w Gdyni kilka dni, wracam a tu Qlturalny BaltiQ Q....a zaspawał wszystkie dojazdy do mojego garażu. Nieźle zaczynają w naszej Gdyni. Bedą tak pogrywać to i tak zbankrutują jak ich zbojkotujemy. Już nie lubię tych baltiq arogantów. Tylko jak mam odzyskać samochód? Co radzicie?
Najpierw idź na policję niech dojdzie kto unieruchomił Twój pojazd,później do sądu złóż wniosek o wszczęcie postępowania przeciwko tej osobie , instytucji lub urzędu który spowodował uniemożliwienia korzystania z Twojego samochodu wbrew Twojej woli .Najlepiej poprzez kancelarię prawną na przeciwko.
Poza tym daje się wyraźnie zauważyć, iż Gdynia jest co raz bardziej nieprzyjazna swoim mieszkańcom !!!
Poza tym daje się wyraźnie zauważyć, iż Gdynia jest co raz bardziej nieprzyjazna swoim mieszkańcom !!!
Hej,
W sezonie budka wystawiona była przy plaży miejskiej, tuż obok "Gdyńskich Rybek", ale czy dalej tam stoi to nie mam pojęcia...Pewnie raczej nie :)
Wiem też, że ta sama "firma" funkcjonuje w Infobox, bar nazywa się "Zapiekanka". Zapiekanki tam są przepyszne, sama jestem w nich zakochana :)
Pozdrawiam
W sezonie budka wystawiona była przy plaży miejskiej, tuż obok "Gdyńskich Rybek", ale czy dalej tam stoi to nie mam pojęcia...Pewnie raczej nie :)
Wiem też, że ta sama "firma" funkcjonuje w Infobox, bar nazywa się "Zapiekanka". Zapiekanki tam są przepyszne, sama jestem w nich zakochana :)
Pozdrawiam