Widok

Gdzie spotkać faceta

Cześć
Chciałabym poznać kogoś na żywo, nie przez forum.
Tylko gdzie ? Często spaceruję sama po plaży, po starówce. Widuje same pary. Czy singli nie ma na tym świecie ? Czy są instnieją tylko w internecie?
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochana nie szukaj, może za bardzo się na tym skupiasz?
Ja akurat mam psa więc nowych ludzi poznaję co chwile jak psy się spotykają na spacerach. Ciężko byłoby iść plażą i zaczepiać obcych gości hehe to samo przychodzi tak naturalnie, przypadkiem..
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 19
Jak chcesz się spotkać na starówce, to może w środę po 18.00?
Mam podobne zaburzenia widzenia (wszędzie same pary)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie mogę, wyjeżdżam na tydzień. Nie wiem czy jest sens się umawiać przez forum, tutaj kazdy ma niewiadomo jakie oczekiwania :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mam na myśli bardziej to że nigdzie nie widzę samotnych ludzi, nie mam możliwości żeby kogoś poznać. Nie lubię spotkań z " forumowiczami", to nie ma sensu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam cie milo ciebie poznac ja z Gdańska jestem 50lat chętnie się z tobą poznac Dariusz z tej strony 662756480.to muj numer
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ja lubię poznawać ludzi. I coraz mniej łączę ich ze swoimi oczekiwaniami. Większość jest jak meteor: zabłysną, poświecą chwilę i zgasną. A człowiek zostaje ze wszystkim sam. Da się to znieść, ale po to się żyje? By tylko znosić?
Czasem nawet dawać nie ma komu.
Niestety, w pojedynkę związku się nie wykreuje:-)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam cie ja Dariusz jak chcesz to możemy się poznac bliżej spotkać ja z Gdańska 50.lat 570 348 668
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
Witam cie bardzo mi miło będzie poznac moge oferować spacery jestem zainteresowany by cie poznac powaznie Dariusz z Gdańska 50.lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
+48785498809 WhatsApp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wyjedź w góry na urlop,tam spotkasz wiele osób spacerujących samych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja często bywam w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Malzenstwo pozna panią 513 465 827
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16

Polecam Gruzinów z przewozów parataksówkarskich. Przyjaźni i mili, do rany przytul. A jacy szarmanccy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja przez jakiś czas próbowałam poznać kogoś na siłę przez internet... Oczywiście same niewypały.
Nagle poczułam taką potrzebę wyjechać za granicę na 3 miesiące do pracy, gdzie nigdy w życiu bym nie podejrzewała siebie, że się na to odważę :D I tam poznałam faceta z którym jestem ponad 5 lat. Myślę, że nie ma co skupiać się na tym szukaniu, spotkasz go w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

bo za bardzo chcesz widziec, przestan o tym myslec zajmij sie czym masz i przyjdzie samo. Jak mi tak mowili tez bylo mi ciezko w to uwierzyc bo samotnosc to nie fajna rzecz w tym smutnym kraju, ale tak to działa powodzenia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

to akurat zadna nowosc u naszych rodaczek, jak ma pieniadze i spokojne zycie to zaraz sie zakocha... a nie jakis tam Polak. typowe dla tego pokolenia Polek
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dalej sama spacerujesz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kochana nie szukaj, może za bardzo się na tym skupiasz?
https://newtoki.me/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

A wiesz Ilono dlaczego nie możesz znaleźć osoby do towarzystwa ? Bo już góry widzisz samo zło u innych ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry