Widok

Gdzie spotkać faceta

Cześć
Chciałabym poznać kogoś na żywo, nie przez forum.
Tylko gdzie ? Często spaceruję sama po plaży, po starówce. Widuje same pary. Czy singli nie ma na tym świecie ? Czy są instnieją tylko w internecie?
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilona
2023-06-11 23:47:29
Cześć
Tylko gdzie ? Często spaceruję sama po plaży, po starówce. Widuje same pary. Czy singli nie ma na tym świecie ? Czy są instnieją tylko w internecie?
Ja jestem samotnym facetem po 40stce, tez spaceruje sam po akurat ulicach, plaze to latem. Jak ciebie spotkam to zagadam. Nie poznamy się jesli nie inicjujemy 1szego kontaktu. To stres ale ni ma innej drogi. Zycie to nie loteria , albo inaczej: los trzeba kupic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

najpierw terapia
2024-01-16 19:08:43
stworzyć zdrową relację z drugim człowiek może tylko ten, kto ma zdrową relację z samym sobą
slogany z life coachow, tak samo 'naucz sie byc sama ze sobą','pokochaj siebie' 'zaopiekuj sie soba' ' badz sama nie samotna' to klasyka .
Wg. mnie zamiast uczyc sie byc samemu, lepiej uczyc sie poznac fajnego faceta i dbac o niego, a on zadba o ciebie.
Człowiek jak kazdy ssak w samotnosci bedzie mial depresje - Netflix+wino, Piwo+meczyki (to tylko ucieczka od depresji,maskowani depresji).

W zwiazkach powinno sie dbac o siebie wzajenie, znalsc co najnajmniej 1h dziennie na rozmowy o wspolnych problemach dnia codziennego, dotyk ponad pare godzin dziennie.

Zwiazki sie buduje, Mezczyzni sa ok , sa potrzebni i dbac trzeba i o kobiety i o mezczyzn i o ich relacje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ilona
Cześć
Co złego jest w umowieniu się nan spotkanie w internecie? Sorry, ale to tak jakby 100 lat temu ludzie unikali pisania do siebie listów: to była podstawa ich omunikacji poza werbalną i tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś w nocy spotkałem jedną dziewczynę w trochę śmiesznych okolicznosciach. To było jak strzała amora. Potem jakiś komentarz na forum, setki godzin na gadu gadu, wreszcie spotkania na żywo. Sielanka trwała dwa miesiące po czy okazało się że ma kogoś za granicą. Tyle, że kiedy zabrnęło to za daleko nie miała odwagi o tym powiedzieć. Gdy już się zdobyła, byłem wkurzony i zamiast walczyć o swoje wszedłem na pierwsze lepsze forum i napisałem do jakiejś dziewczyny, żeby tamtej zrobić na złość. I tak jej robiłem na złość, że z tą drugą jestem już 15 lat po ślubie. Heh, z pierwszą utrzymuje kontakt, również poslubiła tamtego gościa co był za granicą, choć wszystkiego się dowiedział... Skrycie jednak i ja i ona chyba żałujemy, że wyszło jak wyszło. Mieliśmy tak wiele wspólnego... Sorry, za przynudzanie, ale faceta można spotkać wszędzie. Za moich czasów królowało gadu gadu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

facet
2024-01-16 19:37:52
Ilona
Cześć
Ja jestem samotnym facetem po 40stce, tez spaceruje sam po akurat ulicach, plaze to latem. Jak ciebie spotkam to zagadam. Nie poznamy się jesli nie inicjujemy 1szego kontaktu. To stres ale ni ma innej drogi. Zycie to nie loteria , albo inaczej: los trzeba kupic.
Ze wszystkim się z Tobą zgadzam ale jest jedno ale . Nie kupuj losu bo będziesz miał prze........bane . Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszędzie...wystarczy tylko uśmiech, być kontaktowym...sky is the limit...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

swieta prawda...
Cześć, naprawdę świetnie Cie rozumiem. Może przełam stereotypowe nastawienie tłumu, że facet musi zagadać pierwszy i kiedy jesteś w jakiejś galerii i widzisz ciekawego mężczyznę, zaczep go. Zagadaj. Nie każdy zaraz odbierze to jako zaproszenie do łóżka. :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na tinderze :P w pracy, na imprezie :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chętnie cie poznam na żywo ja Dariusz z Gdańska 50.lat 570 348 668
Pewnie już koleżanka znalazła swojego ukochanego ale może warto napisać. Artur

Hej.
19 Kwietnia 2024 będzie sporo chłopa na Polsat Plus Arena .Wpadnij z szalikiem i spaceruj .
.....bać pisland z Gdańska!!!

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry