Widok
nie polecam za dużo oglądania sukni bo się będzie bardzo ciężko zdecydować, a jak kupisz to będziesz miała rozterki ;) Ja się nastawiałam na klasyczną princeske bo mi się takie najbardziej podobały, a okazało się, że nie jest mi w nich dobrze i mimo, że moja suknia jest piękna to ciągle mam myśli "może jednak inna" :P
czemu chcesz kupować przez internet? I tak polecam przymiarke czy dany model Ci będzie pasować, bo na modelkach w internecie suknie wygladają zupelnie inaczej niż jak będą na Tobie i na zywo też trochę inaczej wyglądają ;)
czemu chcesz kupować przez internet? I tak polecam przymiarke czy dany model Ci będzie pasować, bo na modelkach w internecie suknie wygladają zupelnie inaczej niż jak będą na Tobie i na zywo też trochę inaczej wyglądają ;)
Naprawdę nie ma co oglądać sukni w internecie... najważniejsze na początku przejść się po salonach i mierzyć rozmaite kroje i fasony.
Wiadomo bezy/ princeski są najmniej wymagającymi modelami, pasują każdej dziewczynie- niskiej, wysokiej, w ciąży lub z małym biustem...
Ale- jakkolwiek nie wyglądasz jest duża nadzieja, ze znajdziesz fason- ciekawszy niż wszędobylskie ksiezniczki w którym będziesz wyglądać zjawiskowo!
Ja dokładnie tak miałam, na początku myślałam, ze będę musiała mieć zwiewną luźną suknie, a jak zaczęłam mierzyć okazało się, że obcisłe fasony (nie rybki) z zabudowaną górą to jest to
Inna sprawa- byłam zdecydowana na jedną suknię, już ją kupowałam i tak "od czapy" przymierzyłam jeden z modeli który mi umknął, i jak tylko się zobaczyłam to dotychczasowa koncepcja poszła w zapomnienie i od razu brałam ten nowy model! decyzja w 5 minut której absolutnie nie żałuję, a wręcz sama jestem zaskoczona że udało mi znaleźć suknie mega oryginalną, a jednocześnie pasującą do mnie, która była dość zabudowana i obcisla, podkreślała fajnbie pupe i biodra. raczej spodziewałam się ze wystąpie w luźniej sukni w litere A z koronkami na górze.. więc reasumując: mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć!:)
Wiadomo bezy/ princeski są najmniej wymagającymi modelami, pasują każdej dziewczynie- niskiej, wysokiej, w ciąży lub z małym biustem...
Ale- jakkolwiek nie wyglądasz jest duża nadzieja, ze znajdziesz fason- ciekawszy niż wszędobylskie ksiezniczki w którym będziesz wyglądać zjawiskowo!
Ja dokładnie tak miałam, na początku myślałam, ze będę musiała mieć zwiewną luźną suknie, a jak zaczęłam mierzyć okazało się, że obcisłe fasony (nie rybki) z zabudowaną górą to jest to
Inna sprawa- byłam zdecydowana na jedną suknię, już ją kupowałam i tak "od czapy" przymierzyłam jeden z modeli który mi umknął, i jak tylko się zobaczyłam to dotychczasowa koncepcja poszła w zapomnienie i od razu brałam ten nowy model! decyzja w 5 minut której absolutnie nie żałuję, a wręcz sama jestem zaskoczona że udało mi znaleźć suknie mega oryginalną, a jednocześnie pasującą do mnie, która była dość zabudowana i obcisla, podkreślała fajnbie pupe i biodra. raczej spodziewałam się ze wystąpie w luźniej sukni w litere A z koronkami na górze.. więc reasumując: mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć!:)
Ja miałam princeske przy 173cm, na gorsecie biustu duzego tez nie mam, a bylam bez stanika, bo gorset byl tak dobrze usztywniony... Są różne fasony np. ważne przy gorsecie by się kończył literą V wtedy sylwetka jest dłuższa wyszczuplona, wydaje sie ze widac wcięcie w talii (nawet jak go sie nie ma) Jak gorset będzie przechodził linią ---- w tiul to wyglada sie na niska gruba i niezgrabną... Naprawde trzeba pochodzic i poprzymierzać, Ja polecam wycieczke do Wejherowa, bardzo duzo salonow, nie trzeba sie umawiac, tylko poswiecic jeden dzien na to no i ceny duzo nizsze
Największy na pomorzu Komis Sukien ślubnych ZAPRASZA.
Salon Mody Ślubnej
"Glamour"
Rumia ul. Sobieskiego 8
od pn-pt 10:00-18:00
sob. 10:00-15:00
UWAGA!!!
Modele sukien ślubnych w komisie to pojedyncze egzemplarze.
Zapraszamy.
-suknie wieczorowe
-sukienki dla małych księżniczek
CZYSZCZENIE I RENOWACJA SUKIEN ŚLUBNYCH, PRZERÓBKI
https://www.facebook.com/SalonModySlubnejGlamour
Salon Mody Ślubnej
"Glamour"
Rumia ul. Sobieskiego 8
od pn-pt 10:00-18:00
sob. 10:00-15:00
UWAGA!!!
Modele sukien ślubnych w komisie to pojedyncze egzemplarze.
Zapraszamy.
-suknie wieczorowe
-sukienki dla małych księżniczek
CZYSZCZENIE I RENOWACJA SUKIEN ŚLUBNYCH, PRZERÓBKI
https://www.facebook.com/SalonModySlubnejGlamour