Widok

Gdzie tankowac lpg

Po przeszukaniu googla, forum trojmieskiego nie znalałem nigdzie odpowiedzi na pytanie, gdzie warto w Trojmiescie tankowac gaz ? moze jakies sugestie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na gazie i tak silnik dostaje w pupe,wiec co za roznica gdzie tankujesz.gaz jest do zapalniczek!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 47
oj widze że kolego masz pojęcię o działaniu i budowanie silników spalinowych :)a pilot jest do telewizora :)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4
korek wstydu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Wolisz jezdzic tramwajem bo paliwo za drogie co nie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Kolego, slyszales gdzies miejska legende to powtarzasz, jezdzac SKM bo paliwo za drogie. 8 lat temu kupilem piecioletni samochod z silnikiem 2,5 V6 i od razu zagazowalem sekwencja BRC. Koszt instalacji zwrocil mi sie po dwoch latach(25 tys km/rok)! Do tego co roku na przegladzie potwierdzenie, ze silnik chodzi bezproblemowo. Przez 8 lat w silniku nie robilem nic.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeżdżę na gazie już od 15 lat i nic się z silnikiem nie dzieje a jak Ciebie serce boli ze inni jeżdzą za pół darmo to Twoja BROCHA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Shell ma dobry gaz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
zgadzam sie, zawsze to pewne źródło ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
czy dobry ? taki sam jak wszędzie , na pewno najdroższy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Auchan jest dobry i tani gaz .pzdr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
Witam ja ostatnio tankuje lpg na lotosie na ul. Trakt św. Wojciecha najtaniej chyba w gda 2,47zł za litr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
potwierdzam lotos tanio i tankuje sie samemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
chcesz im kłopotów narobić pisząc takie głupoty?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadza sie. od tego roku mozna lpg tankowac samemu. dokladnie jak na zachodzie. http://www.ekonomia24.pl/artykul/969505.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie można samemu. Nie weszło to jeszcze w życie. I wszędzie jest zakaz, nawet jeśli mają już pistolety nowej generacji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lukoil z tego co się orientuję ma najtańszy gaz w 3city + stacje przy Auchan.
My tankujemy na Hutniczej przy makro 2,39 za litr
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
2,36 od wczoraj
zgadza sie w Lukoil najlepszy gaz i najtanszy na Hutniczej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najtańszy gaz obecnie jest na Orlenie koło lotniska 2,35zł to po pierwsze.
Po drugie od wtorku można samemu już tankować gaz w Polsce.
Po trzecie paliwo do Shella jest dostarczane z polskich koncerz naftowych (do bazy dodaje się odpowiednią ilość "uszlachetniacza" - każdy koncert ma swoje), oprócz paliw V-power które są dostarczane z Niemiec.
Wracając do wątku ja osobiści tankuje na Orlenie gdyż, iż, ponieważ jest jak na razie najczystszym gazem w Polsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

jak to najczystszym? a inne?

coś więcej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszędzie jest ten sam LPG z gdańskiego gazoportu. Na każdej stacji. Nikt LPG nie będzie przywoził ani uszlachetniał bo się nie opłaca. Ludzie i znawcy od wszystkiego jak zwykle są najmądrzejsi....opamiętajcie się,proszę. Więcej nie napiszę bo żal Was czytać. Chociaż nie, może być jeszcze z Sokółki. Uszlachetniony LPG ALE CZYM ? Chyba dobrymi chęciami. Na chemii Was nie było? Toż to mieszanka propanu z butanem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tankuję na statoilu na ul.warszawskiej - wczoraj cena była 2,53
oraz
na lotosie na Gdańskiej Zaspie przy szpitalu też jest ok gaz.
Muszę zapamiętać o lotosie na Trakcie św.Wojciecha bo widzę że cena jest atrakcyjna.
Od trzech lat jeżdżę na gazie w aucie z instalacją BRC i tankowałem na różnych stacjach nawet czechy czy słowacja i nie trafiłem ani razu żeby samochód jakoś gorzej lub lepiej jechał niż na benzynie. przewarznie tankuje na Optimie ale w okolicy trójmiasta niektóre stacje LPG gaz biorą spod Kaliningradu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się wszystko idzie z jednego kurka :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Lukoil przy Ikei jest gaz po 2,33 i to już dosyć długo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam. Tankowałem w tej cenie już tydzień temu. Reszta paliw też ma niższe ceny.
Przy lotnisku jest najtaniej, aż dziwne :) Następnie Lukoil lub Auchon.
Wszędzie w 3mieści gaz dostarcza Lotos, więc nie ma zbytniej różnicy, gdzie :)
Bardzo dobry gaz jest rzeczywiście na Shellu, to wiele osób też potwierdziło i dużo Taksówkarzy tam tankuje gaz, a oni dobrze wiedzą gdzie jest dobry. Lubię tankować na Shellu na ul. Morskiej w Gdyni, bo jest tam wieczorami taka ładna i sympatyczna blondynka kasjerką. Polecam miłą obsługę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tankowałem na Shellu na Hutniczej w Gdyni i nie było żadnej różnicy... gaz jak gaz, tylko 20 groszy na litrze droższy.

Za to dziwnie wysokie spalanie miałem na stacji prywatnej, też na Hutniczej w Gdyni, naprzeciwko Makro, obok Neste. Nie wiem czy coś tam kombinowali z pompami, licznikami.. czy może czysty przypadek, ale zmieniłem stacje i spalanie wróciło do normy.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (21 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

JAKI MOTOCYKL (32 odpowiedzi)

Jaki motocykl polecacie jako pierwszy dla osoby która chce używać motocykla dla przyjemności i...

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

do góry