Widok
Gdzie tu logika?
Dlaczego poddział "Ogród" jest w dziale "Kobieta"?
Pytanie mnie naszło po wpisie nt ogródka balkonowego, popełnionego przez Łukasza w dziale "Inne" -> "Hobby"
Facet nie może interesować się ogrodnictwem?
Albo np. Kulinariami (też podpięte pod "Kobietę")?
"Zdrowie" też mają tylko "Kobiety"?
Na moje oko, gdzieś kiedyś ktoś coś zrobił, a w miarę rozrostu, nikt nie zdecydował się na całkowitą przebudowę hierarchii Forum.
Śmierdzi mi to straszną Fuszarą.. tzn..tfu.. fuszerą oczywiście ;)
Pytanie mnie naszło po wpisie nt ogródka balkonowego, popełnionego przez Łukasza w dziale "Inne" -> "Hobby"
Facet nie może interesować się ogrodnictwem?
Albo np. Kulinariami (też podpięte pod "Kobietę")?
"Zdrowie" też mają tylko "Kobiety"?
Na moje oko, gdzieś kiedyś ktoś coś zrobił, a w miarę rozrostu, nikt nie zdecydował się na całkowitą przebudowę hierarchii Forum.
Śmierdzi mi to straszną Fuszarą.. tzn..tfu.. fuszerą oczywiście ;)
Sadyl dobrze gadasz, nie daj się sprowokować...
ja podłączam się do tematu, i przy okazji proszę o wyjaśnienie dlaczego działy:
-Rodzina i dziecko
-Zdrowie
-Moda i uroda
-Kulinaria
są w dziale kobieta?
dział 'kobieta' jest najzwyczajniej w świecie błędnie nazwany... no chyba że panie muszą się jakoś specjalnie dowartościować ;)
ja podłączam się do tematu, i przy okazji proszę o wyjaśnienie dlaczego działy:
-Rodzina i dziecko
-Zdrowie
-Moda i uroda
-Kulinaria
są w dziale kobieta?
dział 'kobieta' jest najzwyczajniej w świecie błędnie nazwany... no chyba że panie muszą się jakoś specjalnie dowartościować ;)
wystarczy zmienić nazwę ;)
i dopiero potem MOŻNA zrobić pod tą nową nazwą 2 dodatkowe poddziały: "kobieta" i "mężczyzna" - ale czy trzeba?
jeszcze taka mała złośliwość; dodatkowo proponuje zrobić jeszcze jeden pod-dział tego nowo-nazwanego:
ODCHUDZANIE...
bo z 50% tematów w dziale głównym 'kobieta' dotyczy właśnie tego ;)
i dopiero potem MOŻNA zrobić pod tą nową nazwą 2 dodatkowe poddziały: "kobieta" i "mężczyzna" - ale czy trzeba?
jeszcze taka mała złośliwość; dodatkowo proponuje zrobić jeszcze jeden pod-dział tego nowo-nazwanego:
ODCHUDZANIE...
bo z 50% tematów w dziale głównym 'kobieta' dotyczy właśnie tego ;)
Kocio, to byłoby zabawne - wzorując sie w tym momencie na tytułach suwaczkowych wątków mogłyby powstać na przykład takie:
- ból prostaty - czy ktoś tak ma?
- hemoroidy - czy to wstyd pożyczać podpaski od żony?
- jaki krawat założyć do białej koszuli w fioletowe prążki?
- mam objawy andropauzy...
- moja dziewczyna myśli, że z tamponem może zajść w ciążę, a ja nie wiem, co jej powiedzieć - proszę o porady
- jaki samochód kupić żonie pod choinkę? ;)
etc. :D :D :D
Byłoby co poczytać :)
- ból prostaty - czy ktoś tak ma?
- hemoroidy - czy to wstyd pożyczać podpaski od żony?
- jaki krawat założyć do białej koszuli w fioletowe prążki?
- mam objawy andropauzy...
- moja dziewczyna myśli, że z tamponem może zajść w ciążę, a ja nie wiem, co jej powiedzieć - proszę o porady
- jaki samochód kupić żonie pod choinkę? ;)
etc. :D :D :D
Byłoby co poczytać :)
nie chodzi o chude nogi ;) ja akurat jestem całkiem szczupły (nie mylić z chudy) po prostu nie lubię wyglądać jak idiota ;) a jak widzę osoby w rurkach - nie wygląda to ani elegancko ani estetycznie ;) po prostu śmiesznie - oczywiście ktoś może mieć podobne zdanie o spodniach regularnego kroju ;)))))
nie znalazłem tej konkretnej...
uznalem że wszyscy zapomnieli...
ale było tam np to w wersji niemieckiej:
http://www.youtube.com/watch?v=QwOU3bnuU0k
także nie wiem, czy ktoś chciałby słuchać tym-podobnych ;)
uznalem że wszyscy zapomnieli...
ale było tam np to w wersji niemieckiej:
http://www.youtube.com/watch?v=QwOU3bnuU0k
także nie wiem, czy ktoś chciałby słuchać tym-podobnych ;)
Droga μ:
We wojsku mieściłem się w szalokominiarkę. Dzisiaj jestem wbrew pozorom szczyplejszy niż wówczas.
Fakt, ze mieściłem się, bo za młodego musiałem :D
We wojsku mieściłem się w szalokominiarkę. Dzisiaj jestem wbrew pozorom szczyplejszy niż wówczas.
Fakt, ze mieściłem się, bo za młodego musiałem :D
Dzisiejszy nowy wątek - bezcenne ;)))
http://forum.trojmiasto.pl/Czy-mozliwe-ze-doszlo-do-zaplodnienia-t599416,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/Czy-mozliwe-ze-doszlo-do-zaplodnienia-t599416,1,160.html
> kobieta wyjechała, jak zrobić jajecznicę, krok po kroku
Albo ktoś to wie, albo se wygugla albo debil ;)
> wszystkie porady na temat kroku i okolic
Np. żylaki odbytu? Toż głównie kobiety o tym rozmawiają :D
> maczo swoje wie i koniec!
Tak Kicia! ;]
Niekoniecznie macho. Wystarczy normalny facet. Ale tak właśnie jest, jak piszesz!
Albo ktoś to wie, albo se wygugla albo debil ;)
> wszystkie porady na temat kroku i okolic
Np. żylaki odbytu? Toż głównie kobiety o tym rozmawiają :D
> maczo swoje wie i koniec!
Tak Kicia! ;]
Niekoniecznie macho. Wystarczy normalny facet. Ale tak właśnie jest, jak piszesz!
No ładnie sobie pogadaliście. 8-]
Co do umiejscowienia wskazanych przez Was podkategorii, to niewiele mam Wam do powiedzenia. Takie realia tutaj zastałem i wydają się one w miarę logiczne - na pewno są 'do przeżycia', a dywagowanie na ten temat podpada bardziej pod rozmyślania filozoficzne, dysputy o odwiecznych porządkach ustalonych przez Najwyższego, itp. Dlaczego "Kobieta i Ogród"? Dlaczego "Kobieta i Kulinaria"? To są pytania retoryczne. 8-P
Totalna przebudowa forum raczej na pewno (8-]) nie wchodzi w rachubę.
Pogadam jeszcze na ten temat z pewnymi osobami w Firmie.
Ps. Wątek użytkownika Łukasza przerzuciłem do "Ogrodu", a także podczepiłem pod "Dom i mieszkanie".
Co do umiejscowienia wskazanych przez Was podkategorii, to niewiele mam Wam do powiedzenia. Takie realia tutaj zastałem i wydają się one w miarę logiczne - na pewno są 'do przeżycia', a dywagowanie na ten temat podpada bardziej pod rozmyślania filozoficzne, dysputy o odwiecznych porządkach ustalonych przez Najwyższego, itp. Dlaczego "Kobieta i Ogród"? Dlaczego "Kobieta i Kulinaria"? To są pytania retoryczne. 8-P
Totalna przebudowa forum raczej na pewno (8-]) nie wchodzi w rachubę.
Pogadam jeszcze na ten temat z pewnymi osobami w Firmie.
Ps. Wątek użytkownika Łukasza przerzuciłem do "Ogrodu", a także podczepiłem pod "Dom i mieszkanie".
Sadyl!;) Tutaj to tylko faktycznie Ci w kilcie zostanie chodzić, a i na bieliźnie przyoszczędzisz;)
Niestety, rurki są dla mnie straszne, niemęskie, a już jak widzę spodnie rurki i to spuszczone do połowy pośladków to uciekam gdzie pieprz rośnie.
Niemąż ma identyczny problem. Ma całkiem fajnie rozbudowane łydki i fajną pupę i weź mu znajdź spodnie, w których będzie mógł się swobodnie poruszać a nie tylko stać i nie oddychać;)
PS. Moje koty zgadzają się co do tego, że myszki są fajne;) I ptaszki też (jeszcze żyje);)
Niestety, rurki są dla mnie straszne, niemęskie, a już jak widzę spodnie rurki i to spuszczone do połowy pośladków to uciekam gdzie pieprz rośnie.
Niemąż ma identyczny problem. Ma całkiem fajnie rozbudowane łydki i fajną pupę i weź mu znajdź spodnie, w których będzie mógł się swobodnie poruszać a nie tylko stać i nie oddychać;)
PS. Moje koty zgadzają się co do tego, że myszki są fajne;) I ptaszki też (jeszcze żyje);)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)