Widok

Gdzie uszyć suknię na miarę ? ( Trudny projekt )

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny :)

Szukam dobrej krawcowej lub pracowni krawieckiej gdzie uszyją mi suknię ze zdjęcia. Dodam, że suknia do prostych i skromnych nie należy :/

Byłabym wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam salon w Wejherowie przy dworcu Nanice. Szyłam tam sukienkę na wesele brata. Pani, która tam pracuje potrafi doskonale doradzić i uszyć tak, żeby ukryc niektóre mankamenty. Dodam tylko, że sukienkę szyłam na 6 miesiąc ciąży a skrojona była tak, że nikt nie wierzył, iż to już ten miesiąc(do szczupłych też nie należę). Ceny też dobre. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swoją suknie szyłam w salonie elja bridal przy grunwaldzkiej, niestety nie mają już siedziby w Gdańsku. Teraz jedyny salon mieści się w Sopocie przy Conrada. Szyłam tam ja i dwie moje koleżanki, wszystkie fanaberie i udziwnienia były wykonane :) Wszystkie trzy byłyśmy usatysfakcjonowane sukniami i ceną.
http://www.memolia-suknie.pl/
tu robią nawet na podstawie małych fotek z internetowych galerii
Fotografia ślubna FOTOlinea Mariusz Wacławiak
http://www.fotolinea.pl tel: 664 970 037

NIP: 466-027-55-73
REGON: 340800958

Wystawiam faktury VAT
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Bardzo mi pomogły bo nigdy nic nie szyłam sobie na miarę i jestem zupełnie zielona w tym temacie. Czy trzeba samemu dostarczyć odpowiedni materiał i dodatki czy wszystkim zajmuje się krawiec ? Jaki jest mniej więcej koszt uszycia takiej sukienki? Dodam że to dość pracochłonny projekt. Żadnych cekinów, kamieni itd. po prostu duża ilość plisowanego materiału do fantazyjnego drapowania. Chciałabym się zmieścić w rozsądnym przedziale cenowym ;)

Jeszcze raz dziękuję za namiary. Bardzo pomogły :)
jeśli potrzebujesz namiary na gdańsk, to mam super krawcową. Suknię ślubną szyłą tam koleżanka, a ja sukienki wieczorowe - ze zdjęcia właśnie:) ślubna koszt ok 3000
Lulka a czy to koszt za samo uszycie czy za materiały też :)
podłączę się bo też szukam krawcowej. Mój pomysł na sukienkę jest prosty- ma być dł 3/4 i z dekoltem kwadratowym na szerokich ramiączkach, zapinana na zamek. Nic wymyślnego. Ile taka może kosztować?

Może ktoś poleci mi krawcową z Gdyni?
Bambola - a możesz wysłać na biuro(maupa)pannaweselna.pl fotografię wymarzonej sukni? Odeślę w e'mailu zwrotnym koszt szycia z materiałem oraz informację, czy podołam :)
A słyszał ktoś z Was może o Agnieszce Grzyb?
Miałam przyjemnośc z nią rozmawiać, i wydaje się kompetentna, ale może macie jakieś potwierdzone opinie?
Dziękuję :)
Pannaweselna mail wysłany ;)
Bambola - wysłałam koszt, pomysły i własne uwagi :)
Polecam tą stronę:
maszaosieglowska.pl
Przy sukience wieczorowej sama kupowałam materiał, a przy ślubnej powiem szczerze nie pytałam, bo pytałam tak orientacyjnie, wypożyczenie sukni u tej Pani to połowa kosztu szycia, bo ma też wypożyczalnie.
Ja polecam siostry z B&J w Wejherowie.

Szyly suknie slubna i mi i mojej siostrze. Bylysmy b. zadowolone zarowno z koncowego efektu, ceny, jak i calej wspolpracy :)

[url=
[url= pictures

[url= image hosting

[url=
[url= picture hosting
imageimage
[url=
[url= picture hosting
imageimage
poddaje sie ;)
imageimage
image
free image hosting
imageimage
wreszcie sie udalo :)
imageimage
image
upload picture
imageimage
Witam,
moje żona uszyła suknię w Dareles Dance w Gdańsku Wrzeszczu - na piętrze powyżej restauracji Newska (chyba juz jej nie ma, ale wszyscy wiedza gdzie była), ul. Grunwaldzka.

Suknia była szyta ze zdjęcia.
7 GRZECHÓW FOTOGRAFA ŚLUBNEGO
Darmowy kurs na maila:
Co musisz wiedzieć o fotografach ślubnych?
www.zdjeciaslubne.zdunczyk.com
Wiem, że miasto odległe, ale ja szyję suknię w Iławie. Salon Diana. Suknia jest podobna do sukni nr 9 z ich galerii na stronie.
Z tego, co słyszałam przyjeżdżają tam osoby z miast oddalonych o 30-100 km. Koszt mojej sukienki to 2000 zł. łącznie z materiałem. 4 wizyty łącznie są planowane.
http://www.pracowniadiana.com/galeria-1.html

jezeli chodzi o szycie ja polecam salon mody Evita szyją tam doslownie wszystko profesjonalnie i dokładnie polecam :)

Inne tematy z forum Kupię

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

do góry