Widok
A czy Auchan lub inny hipermarket ma brak klientów ?
A wszędzie są ich reklamy dla ciebie tlumoku informacja ze reklama to również informacja o danej promocji oraz zakresie usługi a ponadto to ogromna inwestycja ale dla wieśniaka to tylko szmaty na lawecie (czyt.przyczepa reklamowa)
Nie ma to jak nowobagadzcy z banina .
A wszędzie są ich reklamy dla ciebie tlumoku informacja ze reklama to również informacja o danej promocji oraz zakresie usługi a ponadto to ogromna inwestycja ale dla wieśniaka to tylko szmaty na lawecie (czyt.przyczepa reklamowa)
Nie ma to jak nowobagadzcy z banina .
Ja na auto serv nie dam nic złego powiedzieć.
Zakupiłem u nich Auto i je serwisujemy ,jestem bardzo zadowolony proszę pamiętać że każdy może mieć gorsze chwile ale to nie znaczy żeby go odrazu skreślić ,
Jeżeli komuś zdażyło się czegoś nie naprawić za pierwszym razem to nie znaczy ze się do niczego nie nadaje,
Wielu moich sąsiadów popiera moje zdanie proszę poczytajcie ich opinie w necie, same za siebie mówią. Dziękuję wszystkim i na marginesie nie płacą mi za to ze tu opisuje to pozytywnie.
Zakupiłem u nich Auto i je serwisujemy ,jestem bardzo zadowolony proszę pamiętać że każdy może mieć gorsze chwile ale to nie znaczy żeby go odrazu skreślić ,
Jeżeli komuś zdażyło się czegoś nie naprawić za pierwszym razem to nie znaczy ze się do niczego nie nadaje,
Wielu moich sąsiadów popiera moje zdanie proszę poczytajcie ich opinie w necie, same za siebie mówią. Dziękuję wszystkim i na marginesie nie płacą mi za to ze tu opisuje to pozytywnie.
Negatywne :( Niestety zostawiłem u nich auto i nie zrobili nic poza skasowaniem 280 zł i wykasowaniem błędu po wyjechaniu za płot wróciłem i zostawiłem auto znów 6 dni stało odebrałem, wróciłem do domu rano znów kontrolka sie zaświeciła, pojechałem z reklamacją kazali zostawić auto- znów 4 dni i usłyszałem, że muszę dopłacić 420 zł . Szok,podjechałem do starego mechanika w Gdańsku 2 dni później odebrałem auto okazało się,że była śniedź na kablach i dlatego komputer wariował. Jeżdżę już 4 miesiąc od wizytu u starego mechanika i nic się nie dzieje, w między czasie wyszło,że w warsztacie u p.Mirka zakosili mi pompkę nożną, którą miałem w bagażniku
Nie kolego nie znoszę ludzi którzy nie są zadowoleni z wszystkiego nie opisujesz nic konkretnego tylko jakiś bzdury tłumik i próbujesz przekonać do tego ludzi a poza tym nie wierzę że u nich by tak cię potraktowali znam ich od wielu lat i nikogo by nie odeszli z kwitkiem .przenieś się proszę do postów gdzie można pohejtowac .
Kolego Robert pewnie w w chciałeś za 5 zł aby by ci wymieniono cały wydech a tak nie da rady .ja tam naprawiam swoje auta i znajomi naprawiają ten warsztat istnieje od początku i naprawdę pełna profesja jak znam takich jak ty to wszystko chcą za darmo a jak nie dostaną to maja focha i się żalu.
Ja wszystkim polecam auto serv
Ja wszystkim polecam auto serv