Widok

Gdzie w Gdańsku można pograć sobie w siatkę?

I tu rodzi się pytanie, gdzie po korzystnej cenie możemy z siebie powyciskać siódme poty?
Pomóżcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt za Ciebie tego nie zorganizuje , Idziesz do jakiejś szkoły , wynajmujesz sale i grasz . Proste
hahaha naucz się czytać, bo ja nie proszę o to, by ktoś to za mnie zorganizował, tylko zadałam pytanie gdzie jest tanio :)
Nie rozumiem skąd ta złośliwość . Chyba wiadomo , że cena zależy od czasu gry , powierzchni sali , standardu . Każda szkoła liczy sobie inaczej , to trzeba osobiście dogadać, chyba nie ma na to jakiegoś standardowego cennika . Poza tym , teraz raczej będzie ciężko o wolne terminy . Radzę osobiście podzwonić , napisać kilka maili do okolicznych szkół , a najlepiej dołączyć się do jakiejś istniejącej już grupy . I zależy co to znaczy tanio , ja miałem kiedyś salę za 80 pln za 2 h , ale miała wymiary 18x9 i grało tam się raczej kiepsko ale i była za 100 pln za 1 h , co znowu jest już dużą przesadą jak dla mnie .
nigdy nie musiałam wynajmować sali, bo miałam ową za darmo, grając zawodowo i się nie orientuję, ale dzięki za wstępne ceny :)
kasia gramy we wrzeszczu w czwartki na 18 w gim 24
wygooglowałam gim24 i pokazało mi, że to na oliwie :(
to gdzie to w końcu ;D ???
gdzie aktualnie mozna by bylo podlaczyc sie do grupy? czy juz takich nie ma? chodzi mi o rejon Zaspy, Przymorza, Oliwy, Wrzeszcza, Sopotu
A ja Wam powiem, że już dawno takie coś zorganizowali, że wchodzisz na stronę, zapisujesz się i grasz :)
http://pilkanahali.pl/wydarzenie/4433
do góry