Widok

Gdzie w Gdańsku wypożyczę lampę Bioptron Zepter

Witam,

gdzie w Trójmieście mogę odpłatnie wypożyczyć lampę Zepter?
Bardzo ciężko ją znaleźć.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla zainteresowanych - wypożyczalnia Lemar na Kartuskiej.
91 zł za dwa tygodnie.

a nie lepiej kupić ? na raty np

Jak ktoś do jednorazowego użycia potrzebuje to może i wypożyczenie lepsze, ale wg zawsze najwygodniej mieć swoją , w końcu nigdy nic nie wiadomo, kiedy może nam się przydać.

@anonim a wiadomo jak z tymi ratami ? na ile rozkładają je ?
@Monika w sumie trochę czytałam na temat tej lampy no i jestem pod wrażeniem, jedno urządzenie, a tyle zastosowań super !

@Rozalka wystarczy poszukać na stronie :3
@Rozalka właśnie dlatego uważam, że lepiej kupić, jednorazowo to spory wydatek, ale potem lampy można praktycznie cały czas używać

@Rozalka na spokojnie myśle że każdy dopasuje do siebie. Ilosc rat i ich wysokosc zależy też od Twojej zdolności:)
@Anka Najfajniejsze jest to ze ta lampa ma bardzo szeroki zakres zasosowan. Kazdy znajdzie cos dla siebie.

@jowish no tak nie do końca z tymi ratami. Jej wielkość zależy tez od tego jaki sobie procent bank narzuci. Wiecie jaki jest w przypadku zakupu lampy na raty?
@jowish ale są dwa rodzaje lampy... więc o której mówisz?

@yarus częściowo tak ale Ty wybierasz na ile chcesz rat 5 czy 25.

mop na 25 rat nawet? wtedy to się nie odczuje zakupu za bardzo :)
mop a jak z tą drugą lampą?

Ale tym sposobem modelujesz tylko wysokość raty miesięcznej,a oprocentowanie pozostaje niezmienne. Tak czy siak lepiej na raty niz na raz kilka tysięcy wydać.

@Anka pewnie tak samo jak chodzi o zasady rat jest do każdego urządzenia sprzedawanego przez Zepter w ich sklepie internetowym. Nie będzie tutaj raczej żadnych różnic.

@Anka myśle że każdy ich produkt można kupić na raty :)
@Yarus zgadzam sie, dla mnie to była jedyna furtka żeby pozwolić sobie na taki sprzęt.

Mamy kredyty 0% wtedy nie tracisz nic. Wartość lampy dzieli ss na 10, 20 lub 30 miesięcy bez odsetek. Jak sobie życzysz.

Inne tematy z forum Inne

Czy nie macie problemów z zagadaniem do kobiety? (5 odpowiedzi)

Cześć. Czy nie macie może problemów z zagadaniem do płci przeciwnej ? Sam od jakiegoś czasu...

Jak otworzyć sklep internetowy (80 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

jakie konto bankowe wybrać? (147 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

do góry