Widok

Gdzie w Gdyni najlepiej zamieszkać?

Dom i mieszkanie Rodzina i dziecko Słoneczna Zatoka Temat dostępny też na forum:
Witam
Drogie Panie zwracam się do WAS z prośbą, otoz chciałabym Was sie poradzić gdzie najlepiej zamieszkac w Gdyni gdzie bedzie troche zielono, nie zagłosno, jakis plac zabaw ,niedaleko przedszkole sklepy najlepiej nie daleko skm.
Przeprowadzam sie z daleka i zupełnie nie wiem bo nie znam Gdyni.
Moja córka od wrzesnia do przedszkola jeżeli się orientujecie to proszę mi napisac czy nabór u Was tez jest od marca?

Mąż bedzie doezdzał do pracy do Sopotu czasami równiez pewnie nocą więc interesuje mnie miejsc zamieszkania aby było dobrze skomunikowane.
dziękuję za Waszą pomoc.
Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ona chce wynajac mieszkanie półmózgu...najpierw czytaj potem ewentualnie sie wypowiadaj
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej udało mi się wynająć mieszkanie na brodwinie jestem zadowolona dzięki za rady
jestem już na miejscu jestem zadowolona w 100%
pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale chamstwo:(a tak dobrze o ludziach z Gdyni myślimy np. w Krakowie :((Masakra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wydaje mi się, że może Ci się spodobać Gdynia Witomino, a jeśli szukasz nowego mieszkania w Gdyni to osiedle Słoneczna Zatoka. Ładna okolica, z najwyższych pięter widok na morze, wokół zielono, rozwinięta infrastruktura...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

W kaczych bukach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry