Widok

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku??

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede tydzien w polsce w maju i w tym czasie musze znalesc kwiaciarie,tzn.najlepiej zebym juz wiedziala gdzie sie udac bo mam duuuuzo rzeczy do zalatwienia w ciagu tygodnia.Acha i czy mozecie mi napisac jak to wyglada z strojeniem auta w kwiaciarnii?Chodzi mi ile czasu to zajmuje itp. bo moj swiadek bedzie w dniu wesela jechal do kwiaciarnii autem i chcialabym wiedziec ile zajmie mu to czasu:) zeby zdazyl sie wyszykowac:))) Jesli macie sprawdzona kwiaciarnie prosze o namiary i cene.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam kwiaciarnię Państwa Zdrojewskich w Sopocie. Piękne, zawsze świerze kwiaty, doskonałe bukiety, bez zbędnych ozdóbek i innych udziwnień. Będę w przyszłym tygodniu oglądać bukiety ślubne i wybierać, dam znać jak wygląda to wszystko "od kuchni" w sprawach ślubnych.
dzieki za odpowiedz ale Sopot to troche za daleko.Szukam czego w Gdansku,niechce zeby swiadek musial jezdzic z Ujesciska az do Sopotu do kwiaciarni a potem po narzeczonego 20km za Gdansk...
Polecam kwiaciarnię Finezja w galerii handlowej Chełm (potocznie tesco na Chełmie :P)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja polecam kwiaciarnię HanaH z Gdańska, wejdź na ich stronę, mają tam mnóstwo zdjęć, wiesz takich autentycznych:) ich robota ich zdjęcia, kuzynka tam robiła bukiet ślubny i było super i wiem że w rozsądnych cenach
ja polecam kwiaciarnię w pawilonach przy kolejce SKM na zaspie (nie wiem czy ma jakąs nazwę)
sama kwiaciarnia nie wygląda może zbyt imponująco, ale właścicielka potrafi zrobić cuda, no i nie ma cen z kosmosu.
Ja polecam kwiaciarnie, która znajduje się niedaleko osiedla kolorowego. "kwiaciarnia Krasspi'. Pani jest na prawdę uzdolniona i robi na prześliczne bukiety. Ceny ma bardzo niskie! ja u niej zamawiam mnóstwo bukietów i kwiatki są zawsze świerze. Ostatnio robiła mi kwiatki na urodziny i zapłaciłam niecałe 30 zł za piękny bukiet z 8 tulipanów plus niesamowite przystrojenie z motylkami w tle. Promuje ją bo kobieta na prawdę jest dobra. A wiem, że lokal ma zmieniać bo tu ceny za wynajem są z kosmosu:( Mój ulubiony bukiet to był żółte tulipanki przystrojone dodatkowo suszonymi pomarańczami i suszonymi papryczkami:)
Ja będę u niej zamawiać bukiety na ślub i przystrojenie sali. Bukiet zrobi mi za 50 zł :) jestem ciekawa co mi wymyśli:)
Można z nią umawiać się telefonicznie i mailowo - ja zawsze telefonicznie zamawiam u niej rzeczy.
tel: 694- 587-189 lub e-mail kwiaciarniakrasspi@op.pl
Zgadzam sie z Kasial.
To moja dobra koleżanka i jest rewelacyjna w tym co robi.
Napisz do niej meila przesle Ci zdjęcia swoich cudów:-)))
ja polecam kwiaciarnie na chełmie w pawilonach. chyba era sie nazywa (kolo salonu fryzjerskiego viva
ja polecam moją przyszłą kuzynkę (obecną kuzynkę mojego narzeczonego).
zrobi Tobie takie kwiatki jak będziesz chciała, oczywiście w razie czego doradzi, ale jest bardzo elastyczna. robiła bukieciki na wiele ślubów i każdy był jedyny w swoim rodzaju. mi też będzie tkać bukiecik.
ma swoją budkę przy cmentarzu na Giełguda w Gdańsku, to jest niedaleko dworca PKS w Gdańsku Głównym.
Oczywiście wszystkie inne dekoracje też Tobie/Wam może zrobić
Skoro jesteś z ujeściska to ja bardzo polecam kwiaciarnię z tego osiedla. znajduję się na skrzyżowaniu Płockiej i Łódzkiej w bloku. Kwiaciarnia jest rewelacyjna i kobieta która tam układa kwiaty wow... zawsze wychodzę zachwycona. A najlepsze jest, za jakie pieniądze wykoują bukiety. Ostatnio kupiłam tam kwiaty, które trzymały sie około miesiąca - jakaś odmiana storczyka to była. jak zdecyduję się już na ślub to wybiorę tą kwiaciarnię na cała aranżację kościoła i sali
Ja polecam ALJAVI to dwie kwiaciarnie jedna w centrum Gdanska przy Barze Bio Way wegetarianskim na przeciw dawneg Żaka,a druga we wrzeszczu na grunwaldzkiej taka wielka po dawnej cepelli po prawej srtonie jak wjezdzasz z Gdańska.Pieknie robaia tam wiazanki kwiaty sciagaja z calej europy wlascicielki wrocily teraz z targow z Paryża i maja pzepiekne dodatki do wiazanek slubnych.znalazlam ich na targach na AWfie mam slub w pazdzierniku i tam zamawiam.Pieknie dekoruja auta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mi robiła kwiaty do slubu i w kościele p.Iza ma stronę trzeba wklepac w google floriza . Za wszystko zapłaciłam ,wszystkim bardzo się podobało ,szczególnie w kościele. Pani przyjechała do nas bo mieliśmy mało czasu na załatwianie slubu ;) Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Mildan na Morenie niedaleko Biedrony
ja też polecam Mildan na Morenie i kwiaciarnie w Medisonie "u Anny"
a ja polecam wszystkim kwiaciarnię w pawilonach w Gdańsku Nowym Porcie - babeczka robi niesamowite wiązanki itd itp koszyczki, wszystko zrobi !!! robiła wiązanki na 2 sluby w mojej rodzinie i ślub przyjaciółki.
Ja także polecam Mildan ale na Morenie, bo kiedyś robilam w Mildanie na Manhattanie 3 bukiety i juz nigdy tam nie wróciłam. To nie było to samo co Morena. Bardzo fajnie robią tez panie w Alfie Cenrtum na parterze obok H&M, ale nie znam nazwy kwiaciarni.
Polecam CI właśnie Mildan na Morenie - brałam ślub prawie 2 lata temu i właśnie u nich zamawiałąm kwiaty dla rodziców, na samochód i mój bukiet (dałąm zdjęcie takiego bukietu jaki chciałąm i Panie idealnie go odtworzyły). Kwiaty na autko też były piękne a i cena dobra.
czy to ta kwiaciarnia na targach AWF w tym roku miała pokaz swoich wiązanek na scenie?
na targach na pokazach były wiązanki z kwiaciarni anna, arttrend i ktoś jeszcze, ale nie pamiętam
do góry