Widok

Gdzie zorganizować dziecku urodziny?

Opinie do artykułu: Gdzie zorganizować dziecku urodziny?.

W domu, w plenerze, czy w sali zabaw? A może zamiast tradycyjnej, urodzinowej imprezy, zaproponować małym gościom wspólne, kreatywne spędzenie czasu? Jeśli nie wiecie, na co się zdecydować, warto poszukać inspiracji w naszym katalogu.

Organizatorzy imprez urodzinowych prześcigają się w propozycjach, dlatego zanim przystąpimy do przeszukiwania ofert, warto zapytać małego jubilata o preferencje. Wśród licznych propozycji z pewnością znajdziecie dla siebie coś interesującego i na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakis 5-cio gwiazdkowy hotel

Moze w Alpach...Potem wypad do kasyna w Monaco a reszta sie zobaczy
popieram tę opinię 114 nie zgadzam się z tą opinią 4

do Las Vegas, a później helikopterem na Mauritus i można świętować dalej...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak się sprawdzi, to od razu na przyjęcie pierwszokomunijne można zaklepać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pierwszą i drugą komunię chcę

sukienke jak w piosence Lajke Werdżin.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze, aby dobrze się bawić. W końcu, każde z urodzin ma się tylko raz w życiu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No nie wiem. Ja mam 19 juz któryś raz z rzędu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

d... boli

jak bys sie uczyl pozniej ciezko pracował to tez bys mial leszczu

zdecydowanie skok ze spadochronem i lądowanie w sali zabaw (zejście z dachu)
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja mam jedno dziecko i zarabiam na wasze kaprysy...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 12

A ja zarabiam na wasze mieszkanie dla młodych...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego kłamiesz???

To my 2+2 zarabiamy na ciebie i płacimy za twój egoizm!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Animatorka też była do zjedzenia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

do zajechania od tyłu na śmierć... mogłeś ładować ile wlezie, a jak skończyłeś to kolega ładował ją dalej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

w budzie dla psa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czy byli wynajęci tragarze do noszenia koszyków z grzybami czy tylko jeden specjalista od grzybów?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam na wjeździe do Wejherowa od strony Gdyni. Summer czy jakoś tak. Duży obiekt tylko dla dzieci. Warto tam dojechać, bo atrakcje super. Moja córka ma 6 lat.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19

snobizm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Only Mc'Donald!

W sobotę CH Galeria Bałtycka jest nasza!
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5

W domu.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak ma się 40-50m to ciężko zaprosić z 10 małych gości bo mieszkanie rozniosą. Ale jak ma się duże mieszkanie albo dom z ogrodem lub działkę ogrodnicza - to latem jak znalazł. Trochę kreatywności i może być bal na miarę XXI wieku. Zabawy konkursy, ognisko, przebieranki, tańce i no co tylko dusza zabraknie i portfel pozwoli.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

co tylko dusza zabraknie ??

zapragnie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tesco beznadziejne!!! Byłem tam kilka razy na cudzych imprezach. Porażka!!!

Moje dzieci miejscowego tortu nie ruszyły, bo był jakiś plastikowy, ohydnie słodki i mdły.. Do picia tylko słodkie napoje, do jedzenia tanie cukierki, chipsy i flipsy. Jakieś przemęczone zblazowane animatorki co chwilę zapraszały Kubę, Filipka lub Zuzię i znajomych Kuby, Filipka lub Zuzi na scenę na jakąś drętwą zabawę. Tam pracują chyba jakieś osiemnastki z łapanki, które nie mają żadnego doświadczenia ani skończonych choćby kursów opieki nad małymi dziećmi, nie mówiąc już o pedagogicznym podejściu. Dzieci uczą się tam tylko wrzeszczeć, naparzać i tarzać się w roztoczach i zarazkach innych dzieci.
Przepis - daj dzieciom stężone węglowodany i pozwól szaleć - to przepis tylko i wyłącznie na duży i szybki zysk właściciela lokalu.
Nigdy tam nie zrobiłbym imprezy swoim dzieciom. Zawsze w domu.
Prawda jest taka, że jeżeli stać nas na pełne poświęcenie dzieciom dwóch godzin i zorganizowanie fajnej zabawy, to można to zrobić nawet w kawalerce za kilkadziesiąt złotych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

co wymagać od Tesco ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

My tak właśnie robimy. Dzieci mają urodziny w pełni lata. Co roku w ogrodzie impreza - mamy huśtawki, ślizgawki, gdzie sie wspinać, trampolina, jak upał to basen z wodą. Tort i ciasto obowiązkowo, a jak planujemy większą bibę to potem grillowanie i piwkowanie ale to już dla osób 18+ :) I jakoś co roku fajnie to wychodzi, tylko datę trzeba tak dobrać żeby i pogoda była.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak to niby jest ciężko w 40m??? A co mają powiedzieć Ci z 25m jak my o-O.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

macie łóżka przyklejone do sufitu?

dziwne czasy nastały

to dziecko ma aż 10 przyjaciół, czy po prostu zaprasza, kogo popadnie, aby się pokazać? na urodziny zaprasza się przyjaciół, rzadko kto ma ich więcej niż 5 - taka liczba spokojnie zmieści się w domu i nie trzeba od razu roznosić mieszkania.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Faktoria Pruszcz Gdański

Bardzo fajne edukacyjno historyczne urodziny robione są w Faktorii w Pruszczu. Tematyka starozytnego Rzymu, legiony, bursztyn, Zwiedzanie wystawy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Tylko McDonald

przynajmniej dzieci sie nazra tlustego rakotworczego jedzenia i po 20 r.z. beda mialy nadwage i nadcisnienie.

To miod na serca lekarzy, fitnesow itd.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moze taniej?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak

Bo najtaniej

Urodziny taneczne - campania

CampAnia w Pruszczu Gdańskim - alternatywa dla małpich gajów i innych bez przesłania miejsc. Urodziny z tańcem - polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdzie zorganizować dziecku urodziny?

W Grand Hotelu, obowiązkowo dojazd limuzyną. :D Lista prezentów, nie tańszych niż 500 zł. Do tego tragarze bagaży i pokoje w z widokiem na morze.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

z Grand Hotelu nie widać morza, przy dobrej pogodzie Półwysep Helski :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam bawialnię w Nowym Porcie, bardzo miła atmosfera : )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

N Port patola 100 procent

Obok menele z winkami,a auto w międzyczasie rozbiorą na części i wystawią na Allegro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez polecam Bawialnie

A ten troll powyżej to chyba dawno w Nowym Porcie nie był, tam jest całkiem ok, patologia wyjechała do Anglii...

Szoping!

Ja swoją Dżesikę zabieram na Szoping do Biedronki. W ten wyjontkowy dzień może sobie wybrać co tylko chce za 50 PLN, bo drugie 50 PLN jest dla mamy na przyjemności: broneczki, czipsiki i takie tam na wieczorek z psiapsiułami XD
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

do baru

a ja synka zabieram do baru jak pije z kolgami żeby się uczył prawdziwego życia

Co to za moda na urodziny nie wiadomo jakie, a co na 18tkę będzie? lot w kosmos?, bo takiego dziecka nic innego nie zainteresuje.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pryzmat

Polecam Laboratorium Twórczości Pryzmat na Arkońskiej.
Są nieco tańsi od konkurencji, a dzieciaki zachwycone.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

juz na pewno w pamieci 4 latka na zawsze bedzie ze mial urodziny w cudownej sali zabaw z milionami atrakcji,,, a pol wyplaty poszlo...
Ja tam zapraszam najblizszych kolegow/kolezanki. Syn ma swoj pokoj i sie sami tam dobrze bawia. Jak ja bylam dzieckiem to nie bylo mody na "urodzinki" a jakos nie uwazam ze mam przez to zniszczone dziecinstwo :)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie by tu urodzninki, gdzie.... ajajajaj

Na plebanii! :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na plebanii. Moc atrakcji. Sawanka była zadowolona ;-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

urodzinki

Urodzinki w domu od 450 zl? To sztuczne koszta! Akcja Animacja wysyla super animatorow, przygotowuje zabawy dopasowane do wieku i tematu od 190 zl!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polaków już pogięło

w kraju bida aż piszczy, jedynie mały procent ludzi może sobie pozwolić na normalne życie. Mimo to teraz baby na urodziny dziecka nie zrobią same tortu, albo nie zaproszą paru dzieciaków do domu, bo się nie chce d... ruszyć. Teraz zakompleksione polskie mamuśki licytują się, która przewali więcej kasy w jak najkrótszym czasie. Głupota i marnotrawstwo Polaków to straszna rzecz. Sam znam kilku idiotów którzy żyją w ten sposób. Im więcej zarabiają tym mniej mają, a wręcz mają więcej długów. Tak to jest jak da się trochę kasy dziadowi który nigdy jej nie miał. Tzw syndrom biedaka tj. wydać wszystko i nażreć się cukierków aż po krtań.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie zgadzam się z Twoim zdaniem.
Ponieważ aby zorganizować dziecku urodziny w domu trzeba do tego mieć warunki. Nie każdy ma wielką chatę a wiadomo jak to dzieci... muszą mieć miejsce do zabawy czy potańczenia nie wspominają już o miejscu aby skosztować tortu czy innych smakołyków. Uważam że dla dziecka super atrakcją jest to że może zaprosić swoich znajomych na urodzinki gdzie mogą się wyszaleć bez ograniczeń wspólnie się z nimi pobawić. W domu to nie jest to samo bo krzyczeć nie można bo sąsiedzi skakać nie bo sąsiedzi na dole.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

A ja się zgadzam. Zastaw się a postaw się, głupota i próżność rodziców przekroczyły już wszelkie granice. Wyprawia się "huczne" urodzinki dla trzylatka zapraszając pół przedszkola, wywala 300 pln lub więcej... dzieciak i tak nie będzie pamiętał kto był , jak się bawił itp.Małe dzieci są zestresowane nowym miejscem- lepiej żeby rodzice poświęcili dziecku w ten dzień więcej uwagi spędzili ten wyjątkowy dzień razem a nie tylko wywalić kasę i załatwione, ale dzisiaj widać większą wagę przywiązuje się do spraw materialnych .... i próżność jeszcze raz próżność, kto lepiej, kto więcej kto bogaciej...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

ludzie mieszkaja na co raz mniejszych metrazach,do tego sasiedzi ktorzy stwazaja problemy a po za tym nastolatki juz nie chca w domu

Tylko Miki Landia

Polecam Miki Landie na Osowej
Super atmosfera co najlepsze jest to iż Pani animatorka całą imprezą zabawiała dzieci organizowała im jakieś zabawy.
Co prawda na wszystkich placach zabaw jest Pani animatorka ale z reguły spotykałam się z tym iż dzieci bawią się same sobie a Pani tylko pilnuje aby nikomu nic się nie stało lub aby podać tort a w miki landii jest odwrotnie.
Dzieci ciągle w ruchu zabawy przy muzyce oraz ceny uważam za rozsądne.
Serdecznie polecam mama Kubusia z Września tr.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

aj waj urodzinki ja mnie tate robil w Beer-Szewie to bylo cos

Hummus,placki koszerne i śledzie.Teraz nie ma takich urodzinek...Mame mowili nie wazne jakie masz prezenta,liczy sie ze ty jestes syn Rozencwajga!
Zapraszalem samech przyjaciół-Icchaka,Saula,Fajge,Herszela ,aj waj conto za czasy byly
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

W domu/na działce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rodzice z kasą więcej czasu poświęcajcie swoim pociechom ,mówcie

,że je kochacie ,chwalcie gdy coś zrobią fajnego ,słuchajcie ich problemy ,bo je mają , a nie tylko raz na jakiś czas impreza z hukiem i na pokaz przed innymi dziećmi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

W cocomo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziewczynki vs chłopcy

Dziewczynki biżuteria i decoupage, a chłopcy kręgle i basen...
No nie, naprawdę... Mamy XXI wiek...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludziom się w pupach poprzewracało. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wysłać dziada na Marsa, niech tam siedzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja organizowałam synowi w Playground Arenie na Stadionie Energa w Gdańsku, jestem bardzo zadowolona! Ogromna przestrzeń,czyściutko,miła obsługa, dzieci zachwycone :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

edu Robot nie robi żadnych urodzin

Pięknie się tu Pani z eduRobot wypowiada, ale fakt jest taki, że oni urodzin już nie urządzają :(

Urodziny w plenerze na Morenie w Gdańsku organizuje Rodzinna Wytwórnia Przygód

Euro lider Plac Zabaw

Z własnego doświadczenia mogę polecić plac zabaw Euro Lider, jest to plac zabaw w różnych miejscowościach.
Bardzo duży.
Idealna opcja na urodziny

świetne miejsce

Ja wyprawiłam mojemu dziecku sale zabaw w Playgraund Arenie, warto sprawdzić ich na stronie internetowej pod tą samą nazwą. Ofert urodzinowych jest trzy i można wybrać odpowiednio do swojego budżetu oraz wymagań. Świetna zabawa dla maluchów, a my-rodzice- z przyjemnością patrzyliśmy jak dzieciaki mają frajdę.
do góry