Widok
Gdzie zorganizować dziecku urodziny?
Opinie do artykułu: Gdzie zorganizować dziecku urodziny?.
W domu, w plenerze, czy w sali zabaw? A może zamiast tradycyjnej, urodzinowej imprezy, zaproponować małym gościom wspólne, kreatywne spędzenie czasu? Jeśli nie wiecie, na co się zdecydować, warto poszukać inspiracji w naszym katalogu.
Organizatorzy imprez urodzinowych prześcigają się w propozycjach, dlatego zanim przystąpimy do przeszukiwania ofert, warto zapytać małego jubilata o preferencje. Wśród licznych propozycji z pewnością znajdziecie dla siebie coś interesującego i na ...
W domu, w plenerze, czy w sali zabaw? A może zamiast tradycyjnej, urodzinowej imprezy, zaproponować małym gościom wspólne, kreatywne spędzenie czasu? Jeśli nie wiecie, na co się zdecydować, warto poszukać inspiracji w naszym katalogu.
Organizatorzy imprez urodzinowych prześcigają się w propozycjach, dlatego zanim przystąpimy do przeszukiwania ofert, warto zapytać małego jubilata o preferencje. Wśród licznych propozycji z pewnością znajdziecie dla siebie coś interesującego i na ...
Jak ma się 40-50m to ciężko zaprosić z 10 małych gości bo mieszkanie rozniosą. Ale jak ma się duże mieszkanie albo dom z ogrodem lub działkę ogrodnicza - to latem jak znalazł. Trochę kreatywności i może być bal na miarę XXI wieku. Zabawy konkursy, ognisko, przebieranki, tańce i no co tylko dusza zabraknie i portfel pozwoli.
Tesco beznadziejne!!! Byłem tam kilka razy na cudzych imprezach. Porażka!!!
Moje dzieci miejscowego tortu nie ruszyły, bo był jakiś plastikowy, ohydnie słodki i mdły.. Do picia tylko słodkie napoje, do jedzenia tanie cukierki, chipsy i flipsy. Jakieś przemęczone zblazowane animatorki co chwilę zapraszały Kubę, Filipka lub Zuzię i znajomych Kuby, Filipka lub Zuzi na scenę na jakąś drętwą zabawę. Tam pracują chyba jakieś osiemnastki z łapanki, które nie mają żadnego doświadczenia ani skończonych choćby kursów opieki nad małymi dziećmi, nie mówiąc już o pedagogicznym podejściu. Dzieci uczą się tam tylko wrzeszczeć, naparzać i tarzać się w roztoczach i zarazkach innych dzieci.
Przepis - daj dzieciom stężone węglowodany i pozwól szaleć - to przepis tylko i wyłącznie na duży i szybki zysk właściciela lokalu.
Nigdy tam nie zrobiłbym imprezy swoim dzieciom. Zawsze w domu.
Prawda jest taka, że jeżeli stać nas na pełne poświęcenie dzieciom dwóch godzin i zorganizowanie fajnej zabawy, to można to zrobić nawet w kawalerce za kilkadziesiąt złotych.
Przepis - daj dzieciom stężone węglowodany i pozwól szaleć - to przepis tylko i wyłącznie na duży i szybki zysk właściciela lokalu.
Nigdy tam nie zrobiłbym imprezy swoim dzieciom. Zawsze w domu.
Prawda jest taka, że jeżeli stać nas na pełne poświęcenie dzieciom dwóch godzin i zorganizowanie fajnej zabawy, to można to zrobić nawet w kawalerce za kilkadziesiąt złotych.
My tak właśnie robimy. Dzieci mają urodziny w pełni lata. Co roku w ogrodzie impreza - mamy huśtawki, ślizgawki, gdzie sie wspinać, trampolina, jak upał to basen z wodą. Tort i ciasto obowiązkowo, a jak planujemy większą bibę to potem grillowanie i piwkowanie ale to już dla osób 18+ :) I jakoś co roku fajnie to wychodzi, tylko datę trzeba tak dobrać żeby i pogoda była.
juz na pewno w pamieci 4 latka na zawsze bedzie ze mial urodziny w cudownej sali zabaw z milionami atrakcji,,, a pol wyplaty poszlo...
Ja tam zapraszam najblizszych kolegow/kolezanki. Syn ma swoj pokoj i sie sami tam dobrze bawia. Jak ja bylam dzieckiem to nie bylo mody na "urodzinki" a jakos nie uwazam ze mam przez to zniszczone dziecinstwo :)
Ja tam zapraszam najblizszych kolegow/kolezanki. Syn ma swoj pokoj i sie sami tam dobrze bawia. Jak ja bylam dzieckiem to nie bylo mody na "urodzinki" a jakos nie uwazam ze mam przez to zniszczone dziecinstwo :)
Polaków już pogięło
w kraju bida aż piszczy, jedynie mały procent ludzi może sobie pozwolić na normalne życie. Mimo to teraz baby na urodziny dziecka nie zrobią same tortu, albo nie zaproszą paru dzieciaków do domu, bo się nie chce d... ruszyć. Teraz zakompleksione polskie mamuśki licytują się, która przewali więcej kasy w jak najkrótszym czasie. Głupota i marnotrawstwo Polaków to straszna rzecz. Sam znam kilku idiotów którzy żyją w ten sposób. Im więcej zarabiają tym mniej mają, a wręcz mają więcej długów. Tak to jest jak da się trochę kasy dziadowi który nigdy jej nie miał. Tzw syndrom biedaka tj. wydać wszystko i nażreć się cukierków aż po krtań.
Nie zgadzam się z Twoim zdaniem.
Ponieważ aby zorganizować dziecku urodziny w domu trzeba do tego mieć warunki. Nie każdy ma wielką chatę a wiadomo jak to dzieci... muszą mieć miejsce do zabawy czy potańczenia nie wspominają już o miejscu aby skosztować tortu czy innych smakołyków. Uważam że dla dziecka super atrakcją jest to że może zaprosić swoich znajomych na urodzinki gdzie mogą się wyszaleć bez ograniczeń wspólnie się z nimi pobawić. W domu to nie jest to samo bo krzyczeć nie można bo sąsiedzi skakać nie bo sąsiedzi na dole.
Ponieważ aby zorganizować dziecku urodziny w domu trzeba do tego mieć warunki. Nie każdy ma wielką chatę a wiadomo jak to dzieci... muszą mieć miejsce do zabawy czy potańczenia nie wspominają już o miejscu aby skosztować tortu czy innych smakołyków. Uważam że dla dziecka super atrakcją jest to że może zaprosić swoich znajomych na urodzinki gdzie mogą się wyszaleć bez ograniczeń wspólnie się z nimi pobawić. W domu to nie jest to samo bo krzyczeć nie można bo sąsiedzi skakać nie bo sąsiedzi na dole.
A ja się zgadzam. Zastaw się a postaw się, głupota i próżność rodziców przekroczyły już wszelkie granice. Wyprawia się "huczne" urodzinki dla trzylatka zapraszając pół przedszkola, wywala 300 pln lub więcej... dzieciak i tak nie będzie pamiętał kto był , jak się bawił itp.Małe dzieci są zestresowane nowym miejscem- lepiej żeby rodzice poświęcili dziecku w ten dzień więcej uwagi spędzili ten wyjątkowy dzień razem a nie tylko wywalić kasę i załatwione, ale dzisiaj widać większą wagę przywiązuje się do spraw materialnych .... i próżność jeszcze raz próżność, kto lepiej, kto więcej kto bogaciej...
Tylko Miki Landia
Polecam Miki Landie na Osowej
Super atmosfera co najlepsze jest to iż Pani animatorka całą imprezą zabawiała dzieci organizowała im jakieś zabawy.
Co prawda na wszystkich placach zabaw jest Pani animatorka ale z reguły spotykałam się z tym iż dzieci bawią się same sobie a Pani tylko pilnuje aby nikomu nic się nie stało lub aby podać tort a w miki landii jest odwrotnie.
Dzieci ciągle w ruchu zabawy przy muzyce oraz ceny uważam za rozsądne.
Serdecznie polecam mama Kubusia z Września tr.
Super atmosfera co najlepsze jest to iż Pani animatorka całą imprezą zabawiała dzieci organizowała im jakieś zabawy.
Co prawda na wszystkich placach zabaw jest Pani animatorka ale z reguły spotykałam się z tym iż dzieci bawią się same sobie a Pani tylko pilnuje aby nikomu nic się nie stało lub aby podać tort a w miki landii jest odwrotnie.
Dzieci ciągle w ruchu zabawy przy muzyce oraz ceny uważam za rozsądne.
Serdecznie polecam mama Kubusia z Września tr.
świetne miejsce
Ja wyprawiłam mojemu dziecku sale zabaw w Playgraund Arenie, warto sprawdzić ich na stronie internetowej pod tą samą nazwą. Ofert urodzinowych jest trzy i można wybrać odpowiednio do swojego budżetu oraz wymagań. Świetna zabawa dla maluchów, a my-rodzice- z przyjemnością patrzyliśmy jak dzieciaki mają frajdę.