Widok

Gdzieś wieczorem?

Czy jakaś Kobieta byłaby chętna na miłe spędzenie czasu na spacerze, kawie albo piwku z 41-latkiem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej.
z jakiej dzielnicy jesteś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ze Stogów ale centrum nie jest problemem:))
A wysoki jesteś i ładny ?
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
"To żeś dołożyła do pieca :D"
No co??? Dziewczyna chce wiedzieć zanim się zdecyduje :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
I nie wysoki i nieładny, ale za to normalny. Żadna nie musi się obawiać że na pierwszym spotkaniu coś jej się stanie. No ale teraz to chyba mało ważne, skoro pierwsze pytania padły o wygląd. Typem modela (bleeee) ani supermana nie jestem:))
Gdzie Cię szukać?? tylko żony nie przyprowadzaj na spotkanie
Możemy się umówić gdzieś:)) Gdańsk Główny to moja codzienność:))
i jeszcze żona ...nie poszłaś gorzej niż ja ...
Brzydki i mały ech życie żeby chociaż wysoki był :)
Powodzenia :)
Chłop ma być brzydszy czy ładniejszy od diabła ?

Soryyyy bogaty ma być -jesteś chociaż bogaty ?
"normalnego" już macie....

.. ja jestem wysoki.....

....jeszcze jakiś bogaty by się przydał :P
dziewczyny, co jest z wami??? czy wygląd ma aż takie znaczenie dla was???
wielokrotnie się przekonałem, że ma, choć swoim wyglądem nie straszę. masakra, kogo te Kobiety szukają. Potem płacz: on mnie zdradził . No kuźwa jak poleciała na jego wyląd, to on tym emanuje i wykorzystuje i lecą na niego inne laski, a facetowi to super gra. Takiego te niektóre w większości szukają. To powodzenia, tylko niech potem nie płaczą. Bogaty, podobnie jak piękny - na niego też lecą wszystkie i jak facet jest cwany to też to wykorzystuje i ma kochankę a niekiedy kilka kochanek. I znów płacz tej zdradzanej. Mi to obojętne czy mnie jeszcze jakaś zechce czy nie, mam to głeboko gdzieś, skoro większość z nich nie patrzy na to co w środku tylko na to co na zewnątrz i w kieszeni. Brutalna prawda o współczesnych Kobietach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie mów, że Ci to obojętne - gdyby tak było, nie wrzuciłbyś tu swojego postu.
Obojętne mi w co się wpakowują Kobiety któe szukają pięknych i bogatych, bo nie żal mi ich łez
A Tobie jest obojętne, jak wygląda kobieta?
Najbardziej zwracam uwagę jak się z nią rozmawia
I nie jesteś wzrokowcem, jak większość facetów?
Jestem:) Normalka:)) Ale na pewno wolę bardziej inteligentną i z którą sie lepiej rozumiem niż piękną a z którą raczej się nie dogadamy
Ok, w takim razie życzę Ci powodzenia i myślę, że znajdziesz taką, bo nie wszystkie kobiety są takie same :)
Ja mam taką nadzieję, że znajdę i wiem że nie wszystkie Kobiety są takie jak pisałem:)) Celowo użyłem słowa "niektóre"
rany boskie..... chłopak narmalnie napisał a tu na niego atak.Jeżeli nie macie ochoty się spotkać to nie komentujcie jak najęte babska. Ładny ,brzydki pojęcie względne...tak samo jak każda z Was ...czy jest piekna czy sexy....no cóż pojęcie względne....ważne ,że podobacie się swojemu jedynemu. A spotkanie przy piwku i pogadanie to nie ślub......w ten sposób można i poznaje się znajomych, kumpli...przyjaiół!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak kobiety chlipią po kątach bo brzydkie nie są a jednak mężczyżni są wzrokowcami !
Chłopak normalnie napisał a babki muszą sprawdzić jego cierpliwość dużo tu się kręci innych inaczej :)
Test jak dla mnie zdał kobiety do spotkania marsz :)
Mamy inteligentnego mamy wysokiego kiedy zjawi sie bogaty :)
sorki Pokemonka ale nie zrozumiałam Twojego przekazu.....to jest atak czy frustracja ? Na mnie czy na Kokosa?? Pytam z czystej ciekawości :)
Zapraszam na miły spacer i rozmowę:))
Żaden atak żadna frustracja a może trochę szczypta do mężczyzn :)

http://www.youtube.com/watch?v=qmjFTg3GWVs

a mężczyżni powinni odpowiedzieć :

http://www.youtube.com/watch?v=dq5UNUJoWLo&list=RDdq5UNUJoWLo
http://www.youtube.com/watch?v=FQfWrOoQQYs&list=RDdq5UNUJoWLo

nie weszła mi odpowiedż mężczyzn więc jeszcze raz babyy:)
To jakaś Pani chętna na miłe piwko lub kawkę w piątek wieczorkiem?
kobiety szukaja, modela, supermena i Bila Gatesa (pieniadze) w jednym. Sam sie o tym przekonalem nie raz zarowno podczas swoich doswiadczen oraz z doswiadczen kolegow.
Mowiac krotko jest ciezko. Duza czesc kobiet spoza 3miasta szuka kogos z 3miasta aby poprawic swoj byt (mieszkanie, praca, centra handlowe, morze itd) i to sa kobiety, ktore czesciej potrafia przymknac oko na pewne wady aby tylko zalapac sie i byc Z 3miasta.
Druga grupa kobiet to te, ktore sie w 3miescie urodzily i za przeproszeniem wyzej sr...ja niz same wzrostu maja. Ciagle szukaja (same nie wiedza kogo), ma byc ksiaze, piekny, uroczy z milionem w kieszeni (lub z duzym M). Ale po tygodniu czy miesiacu pojawia sie obok ktos bogatszy z wiekszym M i juz leca jak ptaszki do ziarna. Te sa gorsze poniewaz maja wypaczone glowki.
Duze miasto, drogie problemy.
I Twoim zdaniem wszystkie kobiety są takie same?
A jacy są faceci? Szukają długonogich blondynek z dużym biustem. Wszyscy.
Czytanie nie boli ale rozumienie juz tak
cytat
" Duza czesc kobiet"
@orzech:
Współczuję znajomości, szczerze. Mam zupełnie odmienne od Ciebie doświadczenia. I nawet jeśli jakaś część kobiet poszukuje partnerów wg opisanego przez Ciebie klucza, to nie napisałbym, że jest to "duża część".

@μ:
Twoja generalizacja też się nijak ma do rzeczywistości :P
hmmm jakies 8-9 na 10 to dla mnie duza czesc nawet bardzo duza. U moich znajomych podobnie. Wiec cos w tym jest. Dlatego kobieta, ktora nie kieruje sie w/w kluczem jest na wage zlota !
Dlatego napisałem, że szczerze Ci współczuję znajomości. Może zmień środowisko w jakim się obracasz?

Z drugiej mańki.. tylko nie potraktuj tego jako przytyk do siebie. Nie znam Cię, zatem nie mam powodu do przytyków. To raczej obserwacja ogólna i oderwana od konkretnych personaliów..
Zauważyłem, że na "pustość" kobiet najwięcej żalą się Ci, którzy sami nie mają kobietom nic do zaoferowania. I najłatwiej im sobie wytłumaczyć kiepskie wzięcie kosmicznymi wymaganiami kobiet. A czasami wystarczy coś zmienić w sobie i nie trzeba grubego portfela ani wyglądu modela, żeby na brak kobiecego zainteresowania nie narzekać ;)
Akurat od zawsze obracam sie wsrod prawnikow wszelkiej masci i lekarzy. Moj wniosek jest taki, ze prawnicy to sa klamcy pierwszej klasy! I nie chodzi tu w tej chwili o plec a raczej o sposob zycia, sprawy zawodowe itp. Jest to jedna z najbardziej klamliwych grup spolecznych. Lekarze sa troche lepsi ale bardzo wielu z nich to alkoholicy. Nie chce takiej osoby w domu (zreszta jeszcze wiecej alkoholikow jest wsrod prawnikow).
Trzecia i ostatnia grupa wokol ktorej sie krece to wlasciciele firm. Tu jest duzo lepiej ale wartosciowe kobiety sa juz zajete a te wartosciowe, ktore sa wolne sa z dziecmi. Sam ich nie mam i chcialbym miec takze osobe bez dzieci. Oczywiscie w kazdym zawodzie sa normalni, porzadni ale akurat ja ich nie znam (bez dzieci). Zdaje sobie sprawe, ze jest wielu normalnych ludzi ale mam malo mozliwosci aby takie poznac. I nie chodzi tu o cycata blondynke tylko o fajna usmiechnieta dziewczyne.
@sadyl
Sadyl - nie zauważyłeś ironii? ;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry