Widok

Gecco Deweloper - Kasprowicza

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu mieszkania przy ul.Kasprowicza od firmy Gecco Deweloper.Dokładnie sprawdzaliśmy stan budynku wewnątrz oraz stan elewacji i wszystkich instalacji, następnie sporządziliśmy bardzo dokładny raport zawierający zdjęcia usterek (bardzo polecamy tę opcję!).
Usterki były drobne a deweloper poprawił je w krótkim czasie.
Najbardziej podobała nam się komunikacja z Panem Mikołajem,wykonywał swoją pracę bardzo skrupulatnie, poświęcał bardzo dużo uwagi i odpowiadał na wszelkiego rodzaju pytania nawet w godzinach wieczornych,za co dziękujemy.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

W styczniu tego roku podpisaliśmy z deweloperem gecco deweloper umowę rezerwacyjną na mieszkanie w inwestycji na ul. Świętokrzyskiej w Gdyni.
Projekt jest, zaraz budowa miała się rozpocząć i razem z pozwoleniem na budowę mieliśmy ruszyć z kredytem...
Jest już lipiec, umowa dawno wygasła a GECCO dalej nie ma pozwolenia na budowę, nie odbiera telefonów i nie odpowiada na e-mail. Z ciekawości założyłem nową skrzynkę i zapytałem ich o te mieszkania - oczywiście odpowiedź jest i zachęcają do rezerwacji bo zaraz ruszają z budową.

Wszystko chyba mówi samo za siebie, nie polecam jakichkolwiek interesów z tym "deweloperem"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gdzie mieszkanie Gdańsk (4 odpowiedzi)

Przeprowadzam się do Gdańska, bo znalazłem pracę z dobrymi warunkami. Nie wiem jednak gdzie...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (37 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

koszta utrzymania domu (8 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu domu w Baninie, ale ciekawa jestem ile wynoszą opłaty m.in gaz, prąd,...

do góry