Widok

Genom, czyli było sobie życie - Teatr Ephata

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Genom, czyli było sobie życie - Teatr Ephata.
Spektakl Genom, czyli było sobie życie to krótka opowieść o życiu, jego ciągłości, dojrzewaniu i zdobywaniu doświadczenia. Krąg życia musi się zatoczyć, a my wszyscy bierzemy w tym udział… Inspiracją do powstania tego widowiska była chęć zmierzenia się z pokazaniem poczęcia na scenie... I udało się. Teatr Ephata powstał w 1997 roku w Iławie, a 2 lata temu przeniósł się do Gdańska i ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

warto zobaczyć:)

Skoro tak...

No to zobaczymy

Genom - teatr prawdziwy

Robert Cyrta wie doskonale, czym jest teatr i operuje właściwymi środkami wizualnymi. Ten reżyser ma wiele do powiedzenia. Aktorzy jego teatru, uczniowie najlepszych gdanskich liceów, grają z pasją i pokazują swoją prawdę. Widowisko jest przejmujące i głęboko mądre, a jednocześnie teatralne.
Gratulujemy Pałacowi Młodzieży tak pieknych osiągnięć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

genom

Spektakl był bardzo fajny a podobał mi się jeszcze bardziej, ponieważ została użyta w nim piosenka mojego ulubionego zespołu. ;]

hm. ciekawe.

Tak sobie tu rozmawiamy i jeśli dobrze pamiętamy, a raczej tak:), to ten spektakl współtworzyły, znacząco!, co najmniej jeszcze 2 osoby oprócz R.C.
Chyba, że tytuł został ten sam, a spektakl inny niż w Iławie, co by było jednak zaskoczeniem.

Muszę Kiedyś To Zobaczyć

Chyba nigdy nie widziałem tego spektaklu z zewnątrz... więc muszę się w końcu na przedstawienie "Nowej Ephaty" wybrać... Kto pojedzie do Trójmiasta ze mną ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry