Widok

Geometria kół Gdynia- Gdzie ???

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Gdzie solidnie zrobia geometrie kół w Gdyni??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi po zbieznosci i tak sciaga, to samo w aucie brata. Oboje nie jestesmy zadowoleni z ustawien w TOS-ie. Cena 80zl od sztuki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
TOS

Troche stary i wadliwy sprzęt ale znaja sie na rzeczy.

W Gdansku mnie odesłali z kwitkiem bo nie mogli odkrecic srub a w TOSie wzieli przedłużacz i sie dało :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zeby ustawić DOBRZE geometrie czy chocby głupią zbieżność trzeba sprawdzić kilka rzeczy w tym fundamentalny jest brak luzow, inne to: cisnienie w oponach, dciązenie auta i/lub odpowiedni poziom paliwa w zbiorniku. Nikt też nie poprawi Ci od ręki geometrii po spotkaniu z krawężnikiem, poniewaz najpierw trzeba cały układ rozruszac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kawałek za Gdynia (droga na Rewe) warsztat kreno.
Ustawiałęm tam m.in. e46 i passat CC. Nie wiem jak z cenami (trzeba by zadzwonic) ale wyjechalem prosto, z wydrukiem wszystkich ustawien. Troche to trwało ale efekt jest taki jaki powinien byc. Wszytkie katy sprawdzili w cenie. Ponoc ustawiaja tez jakies rajdówki z tego co mówil mechanik. Tego nie wiem. Ja jestem zadowolony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
TOS... po wymianie zawieszenia miły pan diagnosta stwierdził, że w zawieszeniu są luzy i odmówił ustawienia zbieżności oraz skasował 20 zł. Twierdzenia diagnosty okazały się totalną bzdurą. Dlatego TOS nie polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
TOS, Gdynia Hutnicza. Obok stacji Neste, naprzeciwko Makro.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry