Widok

Gepc na Kalinowej

Czy ktoś wie kiedy i jaka trasa będzie Gpec kładł rury cieplownicze? Jest mapka w necie ale dokładnie nie mogę rozszyfrować trasy.http://www.gpec.pl/projekt-matarnia---siec-cieplownicza-gdanska-rosnie/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzień dobry,

zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta Grupy GPEC pod numerem 58 52 43 580 lub e-mail: bok@gpec.pl. Nasi konsultanci zweryfikują, czy Państwa budynek jest w zasięgu planowanego przebiegu sieci.
W pierwszej kolejności jednak zapraszamy do składania zapytań mieszkańców osiedla Wiszące Ogrody. W II etapie system będziemy prawdopodobnie rozbudowywać sieć w dwóch kierunkach – w stronę SPC Myśliwska oraz w kierunku Matarni i Kokoszek.

Pozdrawiamy

Pozdrawiamy,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję

GPEC jest strasznie drogi. Chyba gaz jest jednak tańszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Grzanie własnym piecykiem jest dużo tańsze...

To najgorsza firma pod względem organizacji prac .Prowadząc swoje prace zapomnieli o ludziach ,drogi rozkopali zasypało i zostawili wielkie Głowno!ludzi tym samym zmusili do nauczenia się latać gdyż w żaden inny sposób nie da się przejść wszędzie szłam z błota na jakiekolwiek uwagi że strony mieszkańców podsmiewaja się pod nosem totalnie ignorują.Prace które miały trwać 2 tygodnie trwają 3 miesiące. MY MIESZKAŃCY karczemek mamy serdecznie już dość codziennie chodzić do pracy czy do szkoły w butach po same kostki w błocie nie mówiąc już o zniszczonych i rozklejonych butach .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Karczemki

Osiedle Azaliowa - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Osiedla Azaliowa powstaje w odległości 300 m od ulicy Kartuskiej. Jest stąd blisko do...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

do góry