Widok
Gimnastyka artystyczna
Klub UKS Jantar Gdynia ogłasza nabór dziewcząt do gimnastyki artystycznej.Smukłe dziewczynki w wieku 6-8 lat zpraszamy na zajęcia we wtorki,srody i piątki w godz.17.00-18.30.Treningi odbywają się na obiektach Zespołu Sportowych Szkół Ogólnokształcących ul.WładysławaIV 54 w Gdyni.Trener prowdzący:Agnieszka Walczyk.
Oraz dziewczynki w wieku5-6lat-we wtorki i czwartki w godz.17.00-18.30-prowadzący :Hanna Narloch i Aleksandra Zawadzka.
Oraz dziewczynki w wieku5-6lat-we wtorki i czwartki w godz.17.00-18.30-prowadzący :Hanna Narloch i Aleksandra Zawadzka.
Sz.
Szanowni Państwo,
Jestem koordynatorem Gdyńskiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku.
Poszukuję wolontariusza - nauczyciela choreoterapii, raz w tygodniu na
godzinę (w podniedziałek 16.00-16.45 lub wtorek 16.15-17.00 lub czwartek
16.15-17.00). Zwracamy koszty dojazdu do YMCA (bilety autobusowe),
zapewniamy sprzęt grający, ładną, 70- metrową salę z lustrami i kilkadziesiąt
przesympatycznych, chętnych do pracy emerytek.
Może któraś z Państwa instruktorek tańca podjęłaby się poprowadzenia takich
zajęć -indywidyalnego, spokojnego tańca przy muzyce? Oferta aktualna
jet od zaraz do połowy czerwca.
Pozdrawiam
Maria Tomaszewska
Nasza strona: www.pl-net.pl/gutw
Jestem koordynatorem Gdyńskiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku.
Poszukuję wolontariusza - nauczyciela choreoterapii, raz w tygodniu na
godzinę (w podniedziałek 16.00-16.45 lub wtorek 16.15-17.00 lub czwartek
16.15-17.00). Zwracamy koszty dojazdu do YMCA (bilety autobusowe),
zapewniamy sprzęt grający, ładną, 70- metrową salę z lustrami i kilkadziesiąt
przesympatycznych, chętnych do pracy emerytek.
Może któraś z Państwa instruktorek tańca podjęłaby się poprowadzenia takich
zajęć -indywidyalnego, spokojnego tańca przy muzyce? Oferta aktualna
jet od zaraz do połowy czerwca.
Pozdrawiam
Maria Tomaszewska
Nasza strona: www.pl-net.pl/gutw
dziendobry,
mam jedne pytanie.
mieszkam juz od 1989 w niemczech i ledwo umniem po polsku pisac, dotego brak mi nawet liter na tastaturze, mam nadzieje, ze jednak idzie cos odczytac. ;)
urodzilam sie 1980 w gdyni trenowalam tam w palacu mlodziezy od 1985 albo 86 do 1989 roku.
bralam wtedy tesz udzial na zawodach w palacu,
ciekawa bym byla, kto w tych latach robil zdiecia, i chy wogle jakies eksystuja, moich rodzicuw nie bylo wtedy stac na apparat fotograficzny, i hociarz wtedy bylam neizla, nie mam ani jednego zdiecia z tych lat, ani z palacu albo starych kolerzanek, treneru... i bardzo mi tego schkoda.
gdzie bym mogla dostac zdiecia z tych lat, i eksystuja jakies adresy w internecie z starego palacu mlodziezy?
jestem wdziechna za wshyskie informacie i wogle za odpowidz.
pozdrawiam wszystkie gimnastyczki i trenerki!!!
maja krokowski
mam jedne pytanie.
mieszkam juz od 1989 w niemczech i ledwo umniem po polsku pisac, dotego brak mi nawet liter na tastaturze, mam nadzieje, ze jednak idzie cos odczytac. ;)
urodzilam sie 1980 w gdyni trenowalam tam w palacu mlodziezy od 1985 albo 86 do 1989 roku.
bralam wtedy tesz udzial na zawodach w palacu,
ciekawa bym byla, kto w tych latach robil zdiecia, i chy wogle jakies eksystuja, moich rodzicuw nie bylo wtedy stac na apparat fotograficzny, i hociarz wtedy bylam neizla, nie mam ani jednego zdiecia z tych lat, ani z palacu albo starych kolerzanek, treneru... i bardzo mi tego schkoda.
gdzie bym mogla dostac zdiecia z tych lat, i eksystuja jakies adresy w internecie z starego palacu mlodziezy?
jestem wdziechna za wshyskie informacie i wogle za odpowidz.
pozdrawiam wszystkie gimnastyczki i trenerki!!!
maja krokowski