Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Taka sobie wątek zamknięty Bezpiecznie to tam nie jest kamery to atrapy nie raz ktoś dostał w czerep w...
~Absolwent
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2015

Nie polecakm wątek zamknięty Szkoła porażka moje dziecko chodził do tej szkoły Dziecko było nękane...
~Tata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 lutego 2017

Absolwent- opinia. wątek zamknięty Szkołę skończyłem w tym roku i naprawdę będę miał po niej miłe wspomnienia....
~Karol
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 lipca 2016

Polecam! wątek zamknięty Jestem rodzicem uczennicy i jestem bardzo zadowolona! Ta szkoła wspiera...
~Lena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 stycznia 2016

Szkoła świetna, kameralna... polecam wątek zamknięty Polecam tą szkołę jest kameralna, nauczyciele dbają o uczniów i ich...
~Natka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 stycznia 2016

Tragedia wątek zamknięty Uczęszczalem do szkoły jakiś czas (po czym z niej odszedłem) i szczerze...
~xyz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 maja 2014

Odradzam. wątek zamknięty Nauczyciele byli okropni. Najgorsze była pani od geografii i wuefu. Ciągłe...
~anonimowy
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 czerwca 2014

Bardzo polecam !! wątek zamknięty Ta szkoła jest wręcz cudowna. Nauczyciele mili wspierają ucznia , a przede...
~Absolwent ..
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 lipca 2012

Super wątek zamknięty Szkoła jest super. Rówieśnicy bardzo mili i serdeczni. Nauczyciele cudowni. Z...
~Absolwent
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 listopada 2013

polecam wątek zamknięty Szkola jest malutka ale przyjazana. Kazdy sie zna i kazdy Siebie wzajemnie...
~wwee
-

dodano: 1 listopada 2013

adriana tam niema wątek zamknięty adriana było dobrze bez sochy, ale dołączył i odeszłem bo go on dołączył
~uczeń
-

dodano: 2 września 2013

Nigdy więcej!!! wątek zamknięty masakra nauczyciele nieuprzejmi, szkoła nie proponuje uczniowi niczego...
~Barrak
-

dodano: 4 lipca 2013

Nie polecam! wątek zamknięty Odradzam pójścia do tego gimnazjum. Jestem bardzo nie zadowolona z wyboru tej...
~anonim
-

dodano: 30 czerwca 2013

Nie polecam !!! wątek zamknięty Niestety moja opinia jest negatywna. Jedynym nauczycielem, który mnie czegoś...
~absolwent
-

dodano: 24 czerwca 2013

jest suuuper!! wątek zamknięty Bardzo lubię swoją szkołę! Chętnie do niej chodzę i to chyba mówi samo za...
~Gosia
-

dodano: 1 maja 2013

ania - opinia wątek zamknięty Gdy zaczynasz chodzić do tego gimnazjum wydaje ci się że jest ok, jednak po...
~ania
-

dodano: 25 kwietnia 2013

CUDOWNE LATA :) wątek zamknięty Jestem absolwentem tej szkoły. Spędziłem w niej chyba najlepsze lata w życiu....
~Było . . . minęło
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 stycznia 2011

wspaniałe lata wątek zamknięty szkoła która potrafi zmienić na lepsze czlowieka, jak i także uczy myślenia....
~DKC
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 listopada 2010

Mam prośbr wątek zamknięty Niedługo koncze podstawówke i nie wiem jakie gimnazjum wybrać zastanawiam się...
~Drass
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 lutego 2008

Najlepsze gimnazjum w Gdańsku! wątek zamknięty Są tu wykwalifikowani nauczyciele, nowoczesne metody nauczania, duży wybór...
~Edzio
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

26

wątków

do góry