Widok
Zadziwiające jest, że złą opinię żukowskiemu gimnazjum wystawiają osoby, które nigdy w życiu w nim nie były. Moje dzieci chodzą do tej szkoły i bardzo sobie chwalę zarówno pod względem dydaktycznym, komunikacyjnym i estetycznym. Nieprawdą jest że chodzi tam 2x więcej dzieci. Szkoła przystosowana jest na 10 klas z każdego rocznika i dokładnie tyle co roku jest tworzone. Gimbus przywiezie i zawiezie za free. Zajęć pozalekcyjnych darmowych jest tyle, że nie wiadomo co wybrać. Poziom nauczania porównywalny z 3miejskimi. Na uciążliwy dojazd narażę dzieci dopiero od września, kiedy to pójdą do liceów w Gdańsku (z dobrymi wynikami egz. gimnazjalnego).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj
Ja nie neguję broń Boże poziomu nauczania szkół w mniejszych miejscowościach, tylko że w naszym wypadku zmiana szkoły w połowie chyba nie ma większego sensu...
Wiem dobrze, że gimnazja w mniejszych miastach mają dobry poziom (żukowskiego akurat nie znam) i są bliżej niż trójmiejskie, tylko że jak on ma tu kolegów z podstawówki, zacznie gimnazjum i pewnie zdąży skończyć pierwszą klasę, to wiekszego sensu zmiany szkoły chyba nie będzie.
pozdrawiam
Ja nie neguję broń Boże poziomu nauczania szkół w mniejszych miejscowościach, tylko że w naszym wypadku zmiana szkoły w połowie chyba nie ma większego sensu...
Wiem dobrze, że gimnazja w mniejszych miastach mają dobry poziom (żukowskiego akurat nie znam) i są bliżej niż trójmiejskie, tylko że jak on ma tu kolegów z podstawówki, zacznie gimnazjum i pewnie zdąży skończyć pierwszą klasę, to wiekszego sensu zmiany szkoły chyba nie będzie.
pozdrawiam