Widok
Ginekolog - Gdańsk
Witam,
Przeprowadziłam się z mężem do Gdańska i poszukuję naprawdę sprawdzonego ginekologa. Mieszkamy na Osowej, ale jeśli jest ktoś kto jest warty dojeżdżania na drugi koniec Gdańska to i tak poproszę o namiary. W przyszłym roku planujemy pomyśleć o pierwszym dziecku, dlatego chciałabym też kogoś, kto będzie mógł przygotować mnie na ciążę a następnie ją poprowadzić.
z góry wielkie dzięki!
Przeprowadziłam się z mężem do Gdańska i poszukuję naprawdę sprawdzonego ginekologa. Mieszkamy na Osowej, ale jeśli jest ktoś kto jest warty dojeżdżania na drugi koniec Gdańska to i tak poproszę o namiary. W przyszłym roku planujemy pomyśleć o pierwszym dziecku, dlatego chciałabym też kogoś, kto będzie mógł przygotować mnie na ciążę a następnie ją poprowadzić.
z góry wielkie dzięki!
Przyszła mamo - jak pisałam chodziłam do tej pani przez kilka lat - zanim nie trafiłam do innego lekarza ze względu na przeprowadzkę i dopiero wtedy zobaczyłam jak powinna wyglądać opieka ginekologiczna
kilka lat czyli 6-7 - myślę że miałabym pecha trafiając kilka razy w roku na zły (czytaj niefachowy) dzień :/
kilka lat czyli 6-7 - myślę że miałabym pecha trafiając kilka razy w roku na zły (czytaj niefachowy) dzień :/
Barbara Frankowska-Konopa. Ma swój gabinet na Kartuskiej, przyjmuje tylko prywatnie, ale kiedyś pracowała w Szpitalu Wojewódzkim więc ma doświadczenie szpitalne. Chodzę do niej od lat. Ostatnio prowadziła moją ciążę. Jest bardzo miła, serdeczna, delikatna podczas badania, a jednocześnie kompetentna, dobry diagnosta.