Widok

Ginekolog - Gdańsk

Zdrowie Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

Przeprowadziłam się z mężem do Gdańska i poszukuję naprawdę sprawdzonego ginekologa. Mieszkamy na Osowej, ale jeśli jest ktoś kto jest warty dojeżdżania na drugi koniec Gdańska to i tak poproszę o namiary. W przyszłym roku planujemy pomyśleć o pierwszym dziecku, dlatego chciałabym też kogoś, kto będzie mógł przygotować mnie na ciążę a następnie ją poprowadzić.

z góry wielkie dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Małgorzata Niedzwiecka, przyjmuje prywatnie w Madisonie i w przychodzi eter-med na Żabim Kruku. Chodzę do niej od lat a teraz prowadzi moją ciążę. Miła, kompetentna i naprawdę warto do niej chodzić. Jedyny ginekolog jakiego mogę polecić z czystym sumieniem. Pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie polecam niedzwieckiej ;) nie raz tu piosałam dlaczego ;) co prawda nie wiem jak prowadzenie ciazy, chodziłam do niej kilka lat
image image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może nie miałaś szczęścia ja jestem zadowolona :)
Przyszła mamo - jak pisałam chodziłam do tej pani przez kilka lat - zanim nie trafiłam do innego lekarza ze względu na przeprowadzkę i dopiero wtedy zobaczyłam jak powinna wyglądać opieka ginekologiczna
kilka lat czyli 6-7 - myślę że miałabym pecha trafiając kilka razy w roku na zły (czytaj niefachowy) dzień :/
image image

Barbara Frankowska-Konopa. Ma swój gabinet na Kartuskiej, przyjmuje tylko prywatnie, ale kiedyś pracowała w Szpitalu Wojewódzkim więc ma doświadczenie szpitalne. Chodzę do niej od lat. Ostatnio prowadziła moją ciążę. Jest bardzo miła, serdeczna, delikatna podczas badania, a jednocześnie kompetentna, dobry diagnosta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agnieszka Tomińska - świetny lekarz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile kosztuje teraz wizyta u dr F-Konopy?
Robert Klimaszewski. Cudowny :)
Klimaszewski Robert ,również POLECAM :-)
image
dr Adam Stencel. Ma gabinet na ul. Kielnieńskiej 123 w Osowej. Terminy może odległe na pierwszą wizytę, ale watro! Lekarz bardzo dokładny, świetnie wyposażony gabinet. Ciąże prowadzi rewelacyjnie. Naprawdę budzi zaufanie!
Powodzenia!
Polecam dr Anne Szkop-Dominiak prowadziła moja ciążę super lekarka otwarta ciepła wysłucha i przede wszystkim doświadczona ;)
a gdzie p. Szkop-Dominiak przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta z usg?

Inne tematy z forum Osowa

Stelo (3 odpowiedzi)

Stelo powstanie w Osowej, o krok od ulic: Wodnika, Koziorożca, Kielnieńskiej. Blisko stąd do...

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (63 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...

do góry