Widok
Dokładnie tak. XXI wiek i Ty masz prawo bezkarnie pierdół na forum pisać, a p dr ma prawo nie przepisywać tabletek wedle własnego uznania. Ty z kolei masz prawo iść do dowolnego lekarza i zachwalac jej usługi wśród swoich pigułkolubnych koleżanek. Wszystko zgodnie z zasadami sumienia i wolnego wyboru. I to chyba jest piękne i mądre.
Radar a Ciebie to w kapuście mamusia znalazła co? Jakie to romantyczne.
Pigułkolubne koleżanki powiadasz a znasz moje koleżanki,że takie pierdoły piszesz. Raczej mam kolegów z
którymi czasem wyskoczę na browara lub pokopać w piłę koleżanek nie pytam o sprawy antykoncepcji . Szkoda czasu Radar na rozmowy z kimś takim jak ty ( celowo z małej litery) , strach się bać normalnie bo jeszcze na stos byś człowieka wysłał/a.
Całe szczęście ,że kobiety mają wybór.
Pigułkolubne koleżanki powiadasz a znasz moje koleżanki,że takie pierdoły piszesz. Raczej mam kolegów z
którymi czasem wyskoczę na browara lub pokopać w piłę koleżanek nie pytam o sprawy antykoncepcji . Szkoda czasu Radar na rozmowy z kimś takim jak ty ( celowo z małej litery) , strach się bać normalnie bo jeszcze na stos byś człowieka wysłał/a.
Całe szczęście ,że kobiety mają wybór.