Widok

Gińscie Batmani

czy kiedyś doczekam się dnia kiedy Batmani będą wymarłym gatunkiem, są to ludzie bez wyobraźni poruszający się nie dość że bez kasku, (czasem go mają) bez żadnego oświetlenia, za takich powinna sie wziąść Policja i Straż Miejska, za jazde bez świateł podobno jest grzywna?
Ścieżka rowerowa też jest drogą publiczną przypominam, irytujące jest to, co za problem jest kupić byle jaką lampkę za 5 zł z biedronki albo lidla, a i przynajmniej gatunek zmienicie, widać was z daleka, stwarzacie zagrożenie dla siebie samych, najlepiej bym ich powystrzelał.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jaki wiek Hi-Max'ów? Biegun dodatni wystający trochę czy niemal równy z czarną osłonką (ta druga wersja od pewnego czasu była dodatkowo foliowana)? Spadki napięć ma pierwszy typ Hi-Max'a, drugiego nie mam a tego z osłonką nie badałem. Hi-Max'y kupowane na ebay'u od shenzhen pingyi co ltd (tam gdzie i greg się zaopatruje). Swoją drogą to każda partia Hi-Max'ów może być zupenie innymi bateriami.

Nawet wyeksploatowany hi-max będzie dobrze współpracował z diodą xm-l. W przypadku mojego SST-50 nie jest to takie oczywiste, bo diody luminus'a miały większe Vf od diod cree. Mogę pokazać jak wygląda światło z mojej lampki na nowym, używanym hi-max'ie, NCR18650B i 2xCR123.

Przykro to mówić, ale Hi-Max'y nie grzeszą wysoką trwałością.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kuba to trochę nie temat na takie rozmowy. W każdym ogniwie rośnie rezystancja wewnętrzna i spada pojemność po pewnym czasie. Uwierz, że wolę kupić 10 pełnowartościowych ogniw 2200mAh LG od woytazo za 40zł i używać ja po kolei traktując prądem 1,7A niż jedno Panasa ponad 3000mAh.

Hi-Max foliowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry