Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jak najbardziej na TAK! wątek zamknięty Polecam Studio Glamour...Ceny w miare umiarkowane...A efekt.? Powalający.!...
~Martyna W
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 marca 2011

świetne studio wątek zamknięty Bardzo dobry salon, obsługa bardzo miła, jakość usługi na bardzo wysokim...
~Kasia
-

dodano: 22 września 2010

Polecam gorąco! wątek zamknięty Bardzo fajna i profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera. Bardzo polecam :)
~Tania
-

dodano: 19 września 2010

Rewelacja wątek zamknięty Kilka razy korzystalam z usug i jestem bardzo zadowolona. Od niedawna...
~Zuza
-

dodano: 18 września 2010

Bardzo polecam to studio wątek zamknięty Fachowa obsluga, mila atmosfera, szeroki zakres uslug ktore sa bardzo...
~Natalia
-

dodano: 14 września 2010

Akryle szybko odpadły wątek zamknięty Akryle były nałożone nierówno, świeżo po nałożeniu wyglądały jakbym już miała...
~Quiczek
-

dodano: 11 września 2010

Salon Glamour-zadowolona wątek zamknięty Witam .Z uslug salonu skorzystalam kilka dni temu pierwszy raz.Musze...
~klientka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2010

Zawiedziona wątek zamknięty Miałam skorzystać z usługi parę dni temu jednak nie doszło do wizyty...
~Zawiedziona
1

dodano: 21 kwietnia 2010

:) wątek zamknięty no cóż...jak dla mnie super, ponad dwa tygodnie temu skorzystałam z usługi...
~Neti
1

dodano: 25 listopada 2009

:))))) wątek zamknięty Szczerze polecam salon, dziewczyny są super, otwarte, miłe i bardzo dobre w...
~Zadowolona
-

dodano: 26 lutego 2010

Polecam wątek zamknięty Od lat jestem stała klientka salonow w gdyni , ale to co mnie spotkało w...
~Daga
-

dodano: 5 lutego 2010

super! wątek zamknięty wszystko na najwyzszym poziomie,jestem mile zaskoczona,napewno wroce i polece...
~sani
-

dodano: 11 stycznia 2010

Super Studio.Glamour wątek zamknięty Świetna i bardzo miła obsluga.Studio przytulne i nowoczesne.Zostałam...
~Kasia
4

dodano: 20 października 2009

Misia - opinia wątek zamknięty Polecam.Wszystko Super
~Misia
-

dodano: 23 listopada 2009

Iza - opinia wątek zamknięty Wg mnie gabinet super. Dobry sprzęt i świetna obsługa... co do usług, to...
~Iza
-

dodano: 14 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

15

wątków

do góry