Widok
Globaltica 2007
GDYNIA KOLIBKI /stacja Orłowo/GLOBALTICA - World Music Festiwal 200728-29 lipca28 lipca / sobota16.00 / Wstęp wolnyOTWARCIE FESTIWALU- "MY VILLAGE"Wernisaż sztuki dzieci z krajów byłej Jugosławiioraz- SPOTKANIE AUTORSKIEz pisarzami Nazrazem Honczarem /Ukraina/i Ignacym Karpowiczem /Polska/prowadzi Joanna Cieplińska19.00 / biletyOLO WALICKI - KASZËBËGORAN BREGOVIĆOrkiestra Pogrzebowo Weselnaz ...
więcej
więcej
Wspaniale. tyle pozytywnych wibracji! Burning Spear w Polsce!! ARCYcudownie!!
ROOTS ROOTS ROOTS!
Nawet nie jestem w stanie napisać jak bardzo cieszy się moje serce! Postaram się przypełznąć, bo drugiej okazji może już nie być. Mam nadzieję, że dam radę po 2 dniach wygibasów na Wroc Love Summer Stage. I mam nadzieję, że znajdzie się jakieś połączenie o dogodnej godzinie z Wrocka do Gdyni, bo to przecież dzień po dniu ;]
miłość do reggae nie zna granic...
odliczam dni
pap
ROOTS ROOTS ROOTS!
Nawet nie jestem w stanie napisać jak bardzo cieszy się moje serce! Postaram się przypełznąć, bo drugiej okazji może już nie być. Mam nadzieję, że dam radę po 2 dniach wygibasów na Wroc Love Summer Stage. I mam nadzieję, że znajdzie się jakieś połączenie o dogodnej godzinie z Wrocka do Gdyni, bo to przecież dzień po dniu ;]
miłość do reggae nie zna granic...
odliczam dni
pap
tYLKO NA bURNINGA!!!?
Człowieku - jeśli nie wiesz, kim jest Burning Spear - to tylko(!) Twoja wielka strata. Nie porównuj Roda i Burninga. Bo tego się nie da porównać. Obaj są wielcy, ale każdy w innym aspekcie. Jak sądzę jednak Rod zna Burninga i skrytykowałby Cię za takie ignoranctwo. Gdynia i Burning - to było niesamowite. Rasta i już. Brak słów. Cały gdańsk nie zużywa tyle prądu ile Burning dał słuchaczom. Mam pytanie - czy ktoś wie o jakichś oficjalnych fotach? Ja nie miałem aparatu, a chciałbym coś mież na pamiątkę. Pozdro. Jah Bless Ya!
Bregović je najbolji!
Bardzo pozytywne wrażenia po koncercie Bregovicia!! Chociaż pozostał lekki niedosyt, ale to nie przez Gorana a ludzi, którzy przyszli na koncert. Rety!!! Spora część z nich to takie sztywniaki!!! Głównie ci, co przez prawie cały koncert siedzieli na swych wygodnych dupskach i marudzili, że ktos tam im zasłania! Chyba drętwa Warszawka, która przyjechała do Sopotu na urlop, przyszła na ten koncert. Bo nie mieści mi sie w głowie jak mozna tylko siedzieć i patrzeć, gdy gra Bregović!
I po koncercie... ;(
Ale wciąż zyję tym koncertem i wciąż pod wielkim wrazeniem. Burning Spear pierwszy raz w polsce i ja byłam na jego koncercie czy to nie jest wspaniałe. Od 15 lat marzeniem mojego ojca było pójść na jego koncert tzn. że (jak sam mówił) jestem o 15 lat do przodu ;) ci którym nie udało sie dotrzeć niech załują gdyż całe koncerciwo to było jedno wielkie MISTRZOSTWO!!!!!!!!!!!