Widok

Głośna młodzież stojąca pod klatkami (Pogórze Górne)

Martwią mnie tzw. blokersi / czy też klatkowcy (jak kto woli). Wszystko byłoby ok, gdyby postali, pogadali itp, ale to już się robi niebezpieczne. Oczywiście na pewno nie pod każdym blokiem na Pogórzu stoją, niestety w mojej okolicy tak :( palą, piją, wydzierają się (mają około 17-19 lat). Kto wie co im do głowy może strzelić, bo robi się coraz gorzej.... czy kogoś ten problem również dotyka ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie mają gdzie się podziać. To że ktoś stoi na podwórku i rozmawia z kolegami jeszcze nie znaczy, że jest bandytą.

A jak piją i zbytnio rozrabiają to zawsze można wezwać straż miejską albo policję, w końcu picie w plenerze nagradzane jest mandatem.

Zamiast dzwonić panicznie na 112 czy 997 zadzwoń na okoliczny komisariat, czy do straży i poproś, żeby zaczęli się częściej w okolicy pojawiać.

Tak wiem, farmazony piszę, ale problemy trzeba zgłaszać tam gdzie mogą coś z nimi zrobić (nawet jeśli myślimy, że nic nie zrobią).
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja raz zeszłam do takich (było dość późno a oni byli głośno) i z uśmiechem pogadałam czy dałoby radę ciszej albo gdzieś się przenieść i od tamtej pory nie mam już problemu:-) czasem stoją ale o wiele ciszej i krócej:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No proszę.... mnie ten problem dość mocno dotyka, chociaż odpukać od kilku dni jest cisza. Nie uważam ich za przestępców, tylko skąd mam wiedzieć co im strzeli do głowy po pijaku i innych dodatkach ??? najgorsze jak przesiadują w piwnicy do nocy.... porażka :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie tylko ..stoja ale dra sie pod okolicznymi trzepakami np. przu Unruga 108...masakra od 20 ej nawet do 2 ej rano straz miejska jak sie dzwoni mówi ze prosze zgłaszac na policje a moze wystarczy po prostu aby patrole jezdziły czasmi po drogach wewnetrznych osiedla a nie głównymi drogami ...chociaz i tak nikogo juz dawno ..nie było widac panowie ze słuzb prosimy o wsparcie ...jak ktos sie chce odezwac leca epitety a..potem np...samochody rysuja ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Pogórze

Transport, przeprowadzki (44 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

do góry