Widok

Głosowanie w sprawie autobusu do Chyloni

Prawie rok temu odbyło się głosowanie w ww. sprawie. Wiadomo coś nowego na ten temat? Czy została zebrana odpowiednia ilość podpisów pod petycją? Przydałoby się puścić taką linię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się że autobus jest jak najbardziej potrzebny. Jednak mam pytanie . O jakie głosowanie chodzi i czy ktoś konkretny , lub też grupa zajmuje się tym tematem ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Temat ten był poruszony w marcu na zebraniu w Bojanie i Koleczkowie. Zbieraniem podpisów zajmowała się radna z Bojana, pani Aleksandra Perz.
Na pewno tematem tym zainteresowanych byłoby więcej osób jednak nie wiadomo gdzie uzyskać jakieś konkretne informacje. Polecam skontaktować się z urzędem gminy w Szemudzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tej stronie jest kontakt do Klub Radnych "Porozumienie dla Gminy" którego pani Perz jest przewodniczącą.
Wystarczy napisać e-maila. radniszemud@gmail.com
Źródło informacji:
http://porozumieniedlagminy.wordpress.com/o-nas-2/
No cóż w jakim celu podany został ten adres skoro wydaje się że jest on nieaktywny. Na moje pismo wysłane pod tym adresem od kilku tygodni nikt nie odpowiada . Jakie porozumienie taka korespondencja. Tradycyjnie jakakolwiek próba inicjatywy mieszkańców traktowana jest przez decydentów gminnych jako zło konieczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

do góry