Widok

Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!

Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni! Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!.

Sprawa jest poważna. Gdynia ma szansę na to, aby powstał tam tor uliczny Formuły 1. Czy powstanie? Wszystko zależy od nas! Wyścigi organizować chce także Warszawa, Wrocław i Kraków.Projekt takiego toru to wspólny pomysł LG i ekspertów z Formuły 1. Przedstawili oni cztery propozycje lokalizacji i urządzili plebiscyt. Każdy z internautów wchodząc na stronę projektu , będzie mógł głosować na jeden z nich. Na podstawie liczby głosów Formula One Group ogłosi oficjalną propozycję organizacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie stekaj, w monopoly jakos wygralismy, a glosowac mozna do konca lipca...:)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty nie jesteś potrzebna Gdyni

Właśnie jeśli miałoby dojść do powstania toru, to wszystkie widoczne (opisane) na mapce ulice zostaną wyremontowane i będzie to nawierzchnia bardziej równa niż na A1 :)

A stoczniowców mam w D... Niech każdy się sam martwi o siebie. Górników też mam gdzieś!

Wypad na drzewo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo fajnie

Nic się nie martw, wszystko pójdzie tylko z mojego podatku.

Następny upierdliwiec. Zorientuj się najpierw w świecie, w jakim żyjesz, to potem nie będziesz z siebie robić idioty umieszczając durne wpisy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zaraz zdechnę ze śmiechu...

Chyba zaczął się sezon ogórkowy...wybory nudne, nikt znany nie umarł, małysz nie skacze, kubica beznadziejnie słaby...a przecież pseudopismaki muszą o czymś pisać....

szkoda, że nie lądowisko UFO, domek letniskowy dla Obamy, albo skocznia narciarska...

Skąd się biorą takie głupki...?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zmieniłbym tor w jednym miejscu

Zlikwidowałbym obie szykany na Władysława IV, żeby całą długość ulicy nie spuszczali nogi z gazu, a do boksów niech zjeżdżają obok. Inaczej w ogóle nie będzie wyprzedzania, a jedno Monte Carlo już mamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ale mamy ponoć IV RP (czy jakoś tak - pogubiłem się przez te PiSdziochy) i Gdynia to może jest chlubą ale chyba w wyborach miss okręgu na najpiękniejszy skwer przed ratuszem..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

gdynia bije gdańsk pod każdym względem

takżę turystycznie - wystarczy porównać kalendarz imprez na sezon letni - w gdańsku oprócz straganiarskiego jarmarku nie ma nic
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Na temat toru w Gdyni

Rewelacyjny pomysł oby się zrealizował.Nareszcie włodarze miasta wykazali by się dobrym pomysłem dla młodzieży przede wszystkim, bo za wiele w stosunku do Gdańska to się nie wykazuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Straszyn

to nie straszyn, tylko ul. Borkowska przy Maćkowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

max prędkość 295 km/h

eeeee ja moim Bolid Młodego Wieśniaka podczas lansu w każdą niedziele na skwerku osiąga spokojnie 395 km/h
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

buhaha ale śmieszny pomysł :D

A samochody mieszkańców na czas imprezy zostaną odholowane na policyjny parking :P TDP to jeszcze rozumiem, nie te prędkości... F1 na Świętojańskiej i na skwerku, jasne ;) Po ME zostanie nam piękny stadion, zbudujemy tam tor gokartowy i będzie zabawa dla wszystkich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też mam pytanie

Jakiego rodzaju widzisz w tym wsparcie? i co niby mija się z prawdą?
ta informacja jest na WP widnieje od 3 dni, na innych portalach również.

Bardzo dobrze, że o tym napisali, po to jest trójmiasto.pl

Media Markt ze swoimi kretyńskimi reklamami może się schować...i ze zużytym sprzętem, który później w promocjach oferują.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wow! juz widze ten spot reklamowy grand prix gdynia i ta wrzeszczaca ze strachu rozdziawiona glowa z 2 zebami ktora zamienia sie w kontur toru :) bedzie dobrze, bez paniki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

i do tego ten czerwony polski przepity nos
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

SZANOWNY Zarządzie Miasta! NA GŁOWĘ POUPADALIŚCIE???

Na dworcu w Gdyni oprócz peronu SKM nie ma ŻADNEJ WINDY dla niepełnosprawnych! W wielu wydziałach Urzędu Miasta rozproszonych po różnych budynkach w róznych częściach miasta nie ma nawet podjazdów dla niepełnosprawnych! "Zielona linia" świateł gdy się jedzie do pracy - zapomnij! co chwile stop- ledwo ruszysz! A tyle pan prezydent Stępa obiecywał... Miejsc parkingowych w centrum ZERO!, Żadnego profesjonalnego naziemnego czy kilkupiętrowego parkingu! A! Jeszcze jedno! W 250 000-cznej Gdyni jest jedno hospicjum dla umierających i ŻADNEGO domu opieki społecznej (jedyny taki ośrodek w Redłowie jest w likwidacji!). W całej Gdyni jest JEDEN (1) żłobek!!! A Ty prezydencie ze swoją świtą igrzyska sobie ubzdurałeś?????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

i co jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

o rany.....

Jasne, już Ci wyremontują. Właśnie jeśli miałby powstać tor, to wtedy wyremontują ulice, po których będą pędzić bolidy, bo będzie na to kasa!!!!

i ty jesteś fanem f1? a to niby nie byłby prawdziwy tor? a Monte Carlo to co ma? tor bobsjelowy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie no lepszy gdańsk, w końcu to miasto wojewódzkie z najlepszymi drogami i komunikacją w 3mieście...i z inwestycjami wszystko tam jest na czas i zgodnie z planami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co niby mija sie z prawda?

Ty to powaznie piszesz?
Tor F1 na ulicach Gdyni - znajdz wyrazy, ktore do siebie nie pasuja. No litosci, czlowieku!
Ja wiem, ze spoleczenstwo jest oglupione wszelkimi reklamami, ale naprawde trzeba miec juz wyjatkowe klapki, ze nie widziec, po co ta "akcja" jest zrobiona i ile telewizorow LG dzieki niej pojdzie.
Pytam - czy moja firma tez dostanie darmowa promocje na Trojmiasto.pl, jesli wymysli rownorzedna glupote (np. wspomniane UFO, ktore mialo Cie naprowadzic, zebys nie zadal powyzszego pytania)?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie...spokojnie......

wejdżcie sobie na tą stronę....

To tylko najzwyklejsza forma akcji reklamowej LG. Najważniejsze na tej stronie jest LG...jak głosujecie musicie się zgodzić na wykorzystywanie danych do celów marketingowych...
Po prostu reklama...Szczurek nie ma o tym pojęcia..
Tylko głupie pseudopismaki to chyba łyknęły i sieją ferment...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry