Widok

Glosujcie

Dalej na kalkowskiego i jego pryncypałów to w Bojanie napewno zobaczycie zmiany na lepsze jak świnka niebo 3 lata temu przegłosowaliśmy definitywnie duża ilością osób chodnik na ulicy hebla cisza do dzisiaj nic się nie dzieje a dzieci dalej poboczem chodzą ale gdzie powstaje deweloperka to wszystko zrobione natychmiast nawet naprzeciwko magnata są już nowe lampy bo magnat sprzedany to mu poszło szybko
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Magnat sprzedany i co to ma wspólnego ? Tamtędy ludzie nie chodzą nie poruszają się ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Panią B. też nie mam zamiaru głosować.
Wychodzi mi, że sens ma jedynie głosowanie na Pana D.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Chyba lepiej Bubacz niż Pan.D przynajmniej z Bojana
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pani na B ma więcej minusów niż plusów, zresztą widzę , że jedyny plus którzy podkreślają jej wyborcy, to to , że z Bojana . Takich kandydatów to można zebrać na pęczki .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pan D , też do d ... najbardziej optymalna , choć nie idealna , pani na G
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pani Bubacz na pewno będzie bardziej interesować się Bojanem. Niż Pani B czy Pan D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sorry, ale takich mamy kandydatów, że pozostali jeszcze gorsi od obecnego. Mam nadzieję, że chociaż radni nam się trafią bardziej zainteresowani Bojanem niż ci obecni.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy gorsi tego nam nie wiadomo. Jakby już kiedyś byli na tym stanowisku to moglibyśmy ocenić. Nie piszecie, że gorsi bo tego nie wiemy. Będzie nowy wójt to po kilku latach przyjdzie nam oceniać Wójtowie i Radni powinni być po 10 lat na stanowiskach i zmiana. Takie mam zdanie. Jak słyszę teraz obecnych radnych, że chcą zrobić to i to, aby tylko dostać się do koryta to pojawia się pytanie co zrobili w ciągu 15 lat czy interweniowali kiedy trzeba?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeden z radnych Bojana ma kłopoty z obsługą komputera ponieważ boi się postępu technologicznego, więc w tych czasach to słaba kandydatura.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla ciebie dobry kandydat to taki co potrafi obsługiwać kompa. Skąd wiesz że nie potrafi . Nie każdy musi być aktywny na portalach społecznościowych i posiadać konto . Żenujące argumenty . O większość Kandytach możesz to napisać - że nie potrafią obsługiwać i mieszkańcach Bojana bo nie są aktywni na grupie Facebooka . Napisz to pod imieniem i nazwiskiem a nie anonimowo tu każdy jest mądry i potrafi hejtować bez żadnych dowodów . A ludzie którzy czerpiący wiadomości z forum internetowego to ludzie bez swojego zdania i plotkarze .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeglądając inne forum czy to Kielno, Szemud , Koleczkowo nie znajdziesz takiego hejtu jak na forum Bojano. Wiecznie ludzie niezadowoleni , wiecznie krytykujący innych( ludzi mieszkających w blizniach, właścicieli pupili itp) , pragną podbudować własne ego . Jak dla
Mnie ludzie chyba samotni nie mający swojego życia . Bo jak opisać ludzi wiecznie siedzących na anonimowym forum nawet w święta . Mam nadziej że to garstka naszego społeczeństwa patrząc na polubienia postów .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Bojano

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry