Widok
Glosujcie
Dalej na kalkowskiego i jego pryncypałów to w Bojanie napewno zobaczycie zmiany na lepsze jak świnka niebo 3 lata temu przegłosowaliśmy definitywnie duża ilością osób chodnik na ulicy hebla cisza do dzisiaj nic się nie dzieje a dzieci dalej poboczem chodzą ale gdzie powstaje deweloperka to wszystko zrobione natychmiast nawet naprzeciwko magnata są już nowe lampy bo magnat sprzedany to mu poszło szybko
Czy gorsi tego nam nie wiadomo. Jakby już kiedyś byli na tym stanowisku to moglibyśmy ocenić. Nie piszecie, że gorsi bo tego nie wiemy. Będzie nowy wójt to po kilku latach przyjdzie nam oceniać Wójtowie i Radni powinni być po 10 lat na stanowiskach i zmiana. Takie mam zdanie. Jak słyszę teraz obecnych radnych, że chcą zrobić to i to, aby tylko dostać się do koryta to pojawia się pytanie co zrobili w ciągu 15 lat czy interweniowali kiedy trzeba?
Dla ciebie dobry kandydat to taki co potrafi obsługiwać kompa. Skąd wiesz że nie potrafi . Nie każdy musi być aktywny na portalach społecznościowych i posiadać konto . Żenujące argumenty . O większość Kandytach możesz to napisać - że nie potrafią obsługiwać i mieszkańcach Bojana bo nie są aktywni na grupie Facebooka . Napisz to pod imieniem i nazwiskiem a nie anonimowo tu każdy jest mądry i potrafi hejtować bez żadnych dowodów . A ludzie którzy czerpiący wiadomości z forum internetowego to ludzie bez swojego zdania i plotkarze .
Przeglądając inne forum czy to Kielno, Szemud , Koleczkowo nie znajdziesz takiego hejtu jak na forum Bojano. Wiecznie ludzie niezadowoleni , wiecznie krytykujący innych( ludzi mieszkających w blizniach, właścicieli pupili itp) , pragną podbudować własne ego . Jak dla
Mnie ludzie chyba samotni nie mający swojego życia . Bo jak opisać ludzi wiecznie siedzących na anonimowym forum nawet w święta . Mam nadziej że to garstka naszego społeczeństwa patrząc na polubienia postów .
Mnie ludzie chyba samotni nie mający swojego życia . Bo jak opisać ludzi wiecznie siedzących na anonimowym forum nawet w święta . Mam nadziej że to garstka naszego społeczeństwa patrząc na polubienia postów .