GoDent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy Implanty

Gdańsk, gen. Leopolda Okulickiego 7/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartosz - opinia wątek zamknięty Panicznie się boję dentystów. Ale tutaj Panii Maria uspokoiła - wszystko...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 lutego 2023

Pod ogromnym wrazeniem wątek zamknięty Wraz z 8mio letnia corka korzystałysmy z uslug gabinetu. Wspaniala i fachowa...
~Anna Danilowska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 września 2018

Ceny wysokie !!! wątek zamknięty dlaczego? Bo wyzyt jest kilkanaście zanim Pani szanowna skończy leczenie-!...
~Były pacjent
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 lipca 2007

Z pełną odpowiedzialnością polecam Panią Doktor Małgorzatę Niemkiewicz wątek zamknięty Obsługa w gabinecie jest bardzo miła. Asystentka zawsze znajdzie dogodny...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 marca 2014

polecam panią dr. Monike Zejer :) wątek zamknięty Serdecznie polecam dr.Monike Zejer (która również przymuje w...
~kasik
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 maja 2008

milo i bezbolesnie wątek zamknięty Pan Adam jest przesympatycznym lekarzem, bardzo troszczy sie o pacjenta....
~Kasia
-

dodano: 18 lutego 2013

Radzę uważać! wątek zamknięty Z powodu braku terminu u dentystki, z której usług normalnie korzystam,...
~Emilio~
1

dodano: 21 grudnia 2012

Lepiej trafic nie mogłam! wątek zamknięty Każdy stomatolog mówił, że mam podręcznikowe zęby i żadnych problemów nie ma,...
~Magda
-

dodano: 5 stycznia 2013

Bardzo polecam dr. Niemkiewicz wątek zamknięty Bardzo polecam dr. Niemkiewicz - jej podejście do dzieci jest wspaniałe....
~Aga
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 maja 2012

najlepszy gabinet w trójmieście! :) wątek zamknięty leczę się w nim od paru lat. profesjonalna ekipa, którą można obdarzyć 100%...
~W.
-

dodano: 6 grudnia 2011

polecam wątek zamknięty Pani doktor jak każdy dentysta rozmawia z klientem jak ten ma całe ustrojstwo...
~Gosia
-

dodano: 20 września 2011

Dr Niemkiewicz to super ortodontka! wątek zamknięty Nie dosc ze jest przemila kobieta, swietna ortodontka dbajaca o swoich...
~pAti
-

dodano: 5 sierpnia 2011

Profesjonalizm i serdeczność wątek zamknięty Jestem pacjętką dr Niemkiewicz już ponad 2 lata.Cieszę się że poznałam Panią...
~Danka W.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 lutego 2011

Profesjonalnie i uczciwie!!!! wątek zamknięty Bez strachu, ze znieczuleniem, z świetnym podejściem do dzieci!!!!! Super...
~Beata , Marek, Jakub, Mateusz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 lipca 2009

Gorąco polecam! wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim osobom które chcą sobie podreperować swoje...
~Gienia
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 stycznia 2009

Polecam, wątek zamknięty Rewelacyjne podejście do pacjenta, pani doktor jest bardzo sympatyczna. Jak...
~Kasia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 czerwca 2008

Pełny profesjonalizm ! wątek zamknięty Trafiłam do tego gabinetu poprzez wyszukiwarkę internetową, to był mój dobry...
~pacjentka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 29 maja 2008

ZĄBECZKI wątek zamknięty JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z BARDZO MIŁEJ OBSŁUGI,ORAZ INDYWIDUALNEGO PODEJŚCIA...
~MARCIN K.
-

dodano: 12 listopada 2007

Polecam wątek zamknięty Ja również przyłączam sie do pozytywnych opini na temat leczenia u Pani...
~Beata B
-

dodano: 19 września 2007

Bardzo dobry fachowiec i super asystentka wątek zamknięty Uwazam, że Pani Malgosia jest bardzo dobrym stomatologiem i ortodontą....
~Iza
-

dodano: 18 września 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

22

wątków

do góry