Widok
Godne polecenia
Można zjeść i tanio i drogo - jak kto lubi. Mamy obiad i za 12zł i za 35zł. Pierwsza restauracja gdzie kupuję wzrokiem a nie cennikiem :] Wchodzę, wybieram co mi się podoba i kusi wyglądem, na końcu płacę, cena dla mnie nie jest aż tak istotna. Jak ktoś chce się trzymać określonej kwoty to musi jednak uważać co i ile wybiera (nie każdy musi mieć danie z łososia, wystarczy mu schabowy) - 35zł za obiad jednosobowy to wg zdecydowanej wiekszości moich znajomych zbyt wysoka cena. Ja jestem w o tyle dobrej sytuacji że nie musze na to zwracać uwagi - toteż kożystam dowoli i cieszę się smakiem. :D
Zdecydowanie POLECAM wszystkim - w mieście pizz i kebabów i nudzących sie powoli "chińczyków" wreszcie coś smacznego, szybkiego i estetycznego - wg jednego z moich znajomych - coś dla tych którzy poszliby do baru mlecznego, ale nie idą ze względu na towarzystwo, które można tam spotkać. Tu 100% klientów to studenci lub ludzi epodjeżdżający samochodem "po trasie" na lunch, obiad lub kolację.
Zdecydowanie POLECAM wszystkim - w mieście pizz i kebabów i nudzących sie powoli "chińczyków" wreszcie coś smacznego, szybkiego i estetycznego - wg jednego z moich znajomych - coś dla tych którzy poszliby do baru mlecznego, ale nie idą ze względu na towarzystwo, które można tam spotkać. Tu 100% klientów to studenci lub ludzi epodjeżdżający samochodem "po trasie" na lunch, obiad lub kolację.
Moja ocena
BIG APPLE Restaurant
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6