Widok
Godny polecenia!
Na basen chodzę regularnie. Ze strony obsługi nigdy nie spotkałem się z brakiem kultury czy sympatii. Wyposażenie jest dobre oraz w takiej ilości, że dla każdego starcza. Czystość jest utrzymywana na dobrym poziomie. Ceny są niskie ale i tak mogłyby być trochę niższe ;). Polecam!!!
Moja ocena
Basen kryty
kategoria: Baseny
obsługa: 6
wyposażenie: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.6
* maksymalna ocena 6
Zgadzam się
Witam,
na basen chodziłam regularnie - teraz mieszkam troche dalej i mi nie po drodze.
Uwielbiam pływać i znam większość gdyńskich/sopockich basenów.
Na tym basenie jest NAJSYMPATYCZNIEJSZA obsługa i Panie/Pan sprzątają non-stop. Dodatkowo już na wejściu zdejmuje się buty, co jest rzadkością (o dziwo) na innych basenach. Mam jednak niewielkie zastrzeżenie do pracy ratowników: miło by było (im i nam) gdyby nie siedzieli wiecznie w swoim pokoiku, tylko wyszli do pływających i dawali użyteczne uwagi jak pływać. Poza tym można pilnować, by na torze szybkiego pływania nie gromadzili się maruderzy.
Basen świetny...tylko czasami zatłoczony..(
na basen chodziłam regularnie - teraz mieszkam troche dalej i mi nie po drodze.
Uwielbiam pływać i znam większość gdyńskich/sopockich basenów.
Na tym basenie jest NAJSYMPATYCZNIEJSZA obsługa i Panie/Pan sprzątają non-stop. Dodatkowo już na wejściu zdejmuje się buty, co jest rzadkością (o dziwo) na innych basenach. Mam jednak niewielkie zastrzeżenie do pracy ratowników: miło by było (im i nam) gdyby nie siedzieli wiecznie w swoim pokoiku, tylko wyszli do pływających i dawali użyteczne uwagi jak pływać. Poza tym można pilnować, by na torze szybkiego pływania nie gromadzili się maruderzy.
Basen świetny...tylko czasami zatłoczony..(