Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Golden Chicken wątek zamknięty Zamówienie dotarło szybko, tortilla arizona bardzo dobra, frytki lepsze niż w...
~Bolek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 lutego 2018

amatorka sałatek wątek zamknięty sałatka golden chicken - warzywa świeże chrupiące, przede wszystkim...
~Hanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 grudnia 2017

PORAŻKA wątek zamknięty Jak można specjalizować się w kurczakach a sprzedawać jako nugetsy najgorsze...
~Zniesmaczona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 października 2017

Oryginalne miejsce wątek zamknięty Mi się bardzo podobało, jadłem pizze golden chicken i ostatnio zestaw...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 czerwca 2017

Rozczarowanie wątek zamknięty Zamawialiśmy przez pizzę portal, szacowany czas dowozu wynosił 70 minut,...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 marca 2016

Gorąco Polecam wątek zamknięty Jadłem już w wielu pizzeriach w trójmieście ale ta bije wszystkie na głowę :)...
~Keiji
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2015

brak slow wątek zamknięty Po 1. Sosy dodatkowe platne nie wliczone w jedzenie. Po 2. Kamera w...
~gosc
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 marca 2015

Niestey zawsze coś... wątek zamknięty Golden Chicken brzmi zachęcająco, ale.... - z dostawą na czas różnie bywa -...
~Mła
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 lutego 2015

patryk - opinia wątek zamknięty zamówienie złożyłem o godzinie 15:04, zimne jedzenie dojechało o godzinie...
~patryk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lutego 2015

POLECAM! wątek zamknięty Wszystkim gorąco polecam ten lokal! Jedzenie jest przepyszne! Kurczaczki...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 stycznia 2015

polecam wątek zamknięty Zamawiałam kilkakrotnie, w lokalu i na wynos, bardzo smaczne, mięso smakuje...
~joanna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 września 2014

Świetna obsługa i bardzo dobre jedzenie wątek zamknięty Stołowaliśmy się w Golden Chicken z 70 dziećmi. Obsługa była świetnie...
~Beata
-

dodano: 11 czerwca 2014

Jedzenie w Golden Chicken wątek zamknięty Byłem ze znajomymi na pizzy i hamburgerach w lokalu. Jedzenie bardzo...
~Michał
-

dodano: 15 maja 2014

zamówiłem box 3 wątek zamknięty Pierw pani powiedziała że trzeba poczekać 5 minut,czekałem 10 spytałem jak...
~Tomek
-

dodano: 11 maja 2014

Zadowolona klientka wątek zamknięty Jedzenie zamawiałam na telefon i przyjechało bardzo szybko ok. 25min.Było...
~Mona
-

dodano: 9 maja 2014

BARDZO SMACZNE wątek zamknięty BYŁAM W GOLDEN CHICKEN JUZ TRZY RAZY! CHICKENBURGERY SĄ PO PROSTU MEGA DOBRE...
~MONIA
3

dodano: 16 sierpnia 2013

Pizza z kurczakiem Golden Chicken zam. 30 kwietnia 2014r. wątek zamknięty Pizza przepyszna duża ciasto średnie super dopieczone duże kawałki kurczaka...
~Rafał
-

dodano: 30 kwietnia 2014

SMACZNE!!! wątek zamknięty BYŁAM Z CHŁOPAKIEM W GOLDEN CHICKEN 2 DNI TEMU. JA JADŁAM SAŁATKE A MOJA...
~AGA
-

dodano: 19 marca 2014

Pychotka wątek zamknięty Realizacja zamówienia na telefon blyskawiczna jedzenie dotarczne cieplutkie i...
~doti
1

dodano: 30 listopada 2013

Mała uwaga wątek zamknięty Zamówiłam chickenburgera i byłoby wszystko super i smacznie, gdyby ktoś mnie...
~Beti
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry