Widok

Goło i Wesoło

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Goło i Wesoło.
Obsada: Dorota Deląg, Mirosław Zbrojewicz, Henryk Gołębiewski, Tomasz Sapryk, Radosław Pazura, Jacek Lenartowicz, Paweł Królikowski, Andrzej AndrzejewskiProducent: Jerzy GudejkoReżyseria: Arkadiusz Jakubik - Reżyser, aktor, autor. W swoim reżyserskim i autorskim dorobku ma grany od kilku lat w Teatrze Rampa w Warszawie musical „Jeździec burzy” o Jimie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Goło i wesoło

Opinie do spektaklu: Goło i wesoło.
Goło i wesoło Stephen Sinclaire i Anthony McCarten Przekład: Lou Rising Komedia "Goło i wesoło" autorstwa Stephena Sinclaire'a i Anthony McCartena zawojowała już cały świat, nie schodzi z afisza od prapremiery w Mercury Theatre w Auckland w Nowej Zelandii w 1987 r. Spektakl święcił sukcesy w USA, Kanadzie, Anglii, Francji (w 2001 r. produkcja francuska otrzymała nagrodę Moliera za najlepszą ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

widziałam ten spektakl dwa lata temu w Poznaniu kto nie widział gorąco polecam ,dobra zabawa połączona z jeszcze lepszym humorem wyśmienita gra aktorów szczególnie pana Pawła Królikowskiego(kobiety szalały)polecam naprawdę warto

goło i wesoło w radomiu

spektakl odlotowy , widziałem wersję oryginalną i nasza jest naprawdę wypasista - gra aktorska ok.humor ,że boki zrywać .
ps. wg mojej żony ma pan panie
Tomku świetny tylny "zderzak":)

golo i wesolo

extra przedstawienie kto tylko moze to niech to zobaczy usmiac sie mozna do lez.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

gorąco polecam ! siedziałam w drugim rzędzie i czułam się jak w klubie nocnym :)) super

Byłem, widziałem i uśmiałem sie do łez - naprawdę sztuka godna polecenia

REWELKA !!!!!!!!!

Kto nie oglądał ten niech żałuje super mięśnie brzucha bolą od śmiechu

Byłąm na spektaklu w Ełku.Co prawdaż godzinę musielismy czekać..ale w sumie warto było..Super obsada itp. naprawdę mozna się posmiac.takze polecam!!!!

CHOLERNIE POLECAM

tak dawno nie naśmiałem się tak jak w czasie tego spektaklu.. cudo.

śmieszne przedstawienie, niestety w Bydgoszczy było w jakiejś wersji okrojonej - bez roli kobiecej, tancerki, która miała uczyć ich tańczyć- ogólnie przez to było bez sensu...

Kozak!! Polecam!!!!

100% świetnej zabawy!! dawno sie tak nie uśmiałem!! Polecam.

Booooooooooooooooski

po prostu cudo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super!

Byłam w piątek na spektaklu.Jest po prostu super!!!
Zabawa gwarantowana.Gra aktorów, jest po prostu doskonała.Mnie najbardziej podobali się
Radek Pazura!!!! Andrzej Andrzejewski!!!!! i
Jacek Kopczyński!!!!!!!!!!!!!!!!

super :D

Bylam wczoraj na spektaklu i musze powiedziec ze jest boski!! haha :D śmiałam sie non stop az policzki mnie bolały :D obsada naprawde świetna i moge tylko jedno powiedziec... POLECAM GORĄCO!!

polecam

tu nie ma się co rozpisywać - poprostu super polecam

POLECAM!!!dobra zabawa gwarantowana!

Bylam wczoraj na spektaklu w Nowym Jorku...przez dwie godziny plakalam ze smiechu! Super obsada, swietna gra...haha...no i fajne meskie pupcie :)))
Musicie to zobaczyc!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale ubaw!

dawno nie plakalam ze smiechu!!!super pomysl,dobra obsada,muzyka,polecam obejrzenie

superrrr

wrocilam wlasinie ze spektaklu Golo i Wesolo z New York sluchajcie cos niesamowitego gora smiechu. Gratuluje wszystkim grajacym.

POLECAM !!!!!!!

Byłem na Goło i Wesoło w Katowickim GCR. Spektakl SUPER. Uśmiałem się do łez. Polecam !!!! Warto

super, super, super

Dzisiaj byłam w gck w Katowicach i nie pamietam nawet kiedy ostatnio tak dobrze sie bawiłam. Polecam każdemu, naprawdę warto. Panowie odwalili kawal dobrej roboty :) Jakby byla taka możliwość poszłabym jeszcze raz.

Goło i wesoło

Opinie do spektaklu: Goło i wesoło.
Goło i wesoło Stephen Sinclaire i Anthony McCarten Przekład: Lou Rising Komedia "Goło i wesoło" autorstwa Stephena Sinclaire'a i Anthony McCartena zawojowała już cały świat, nie schodzi z afisza od prapremiery w Mercury Theatre w Auckland w Nowej Zelandii w 1987 r. Spektakl święcił sukcesy w USA, Kanadzie, Anglii, Francji (w 2001 r. produkcja francuska otrzymała nagrodę Moliera za najlepszą ...
Przejdź do spektaklu.
do góry