Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super profesjonalizm! wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Good Finance. Pan Marcin Szlachcikowski...
~Dorota i Janusz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2012

same pozytywy wątek zamknięty Ostatnio korzystałam z usług Biura Goodfinance, z pracy którego jestem bardzo...
~Grażyna Kohnke
-

dodano: 7 marca 2012

LUDZKA FIRMA wątek zamknięty Witam serdecznie.Wszystkim,ktorzy mają problemy z uzyskaniem kredytu...
~EWA D
-

dodano: 5 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Po nieudanej próbie samodzielnego ubiegania się o kredyt w celu...
~Joanna
-

dodano: 30 listopada 2011

Dominik Szmajda - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Mimo skomplikowanej sytuacji kredyt na preferencyjnych...
~Dominik Szmajda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2011

Jagoda - opinia wątek zamknięty Miła i rzeczowa obsługa. Zaoszczędzony czas na szukanie korzystnej oferty...
~Jagoda
-

dodano: 3 sierpnia 2011

GoodFinance - firma godna polecenia wątek zamknięty Wszystkim osobom, które potrzebują kredytu lub rady w kwestiach finansowych...
~Joanna Suhak
-

dodano: 21 lipca 2011

Gorąco polecam wątek zamknięty Wszystkim, którzy potrzebują rady w kwestiach finansowych, szczególnie w...
~Alina Sarna
-

dodano: 13 lipca 2011

Opinia o Goodfinance wątek zamknięty Wszystkim, mającym problemy z uzyskaniem kredytu polecam usługi doradcze...
~Andrzej K.
-

dodano: 3 lipca 2011

Bardzo dobra firma wątek zamknięty Pan Marcin bardzo mi pomógł w pozyskaniu kredytu na mieszkanie - poprowadził...
~Piotr Kotulak
-

dodano: 2 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Polecam GoodFinance przy załatwianiu kredytu hipotecznego
~tomasz
-

dodano: 1 lipca 2011

SUPER wątek zamknięty Bardzo sympatyczni Panowie! Doradza, wytlumacza, pomoga w zalatwieniu...
~Tosia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry