Każdy ma prawo do swego zdania, jednak moje zdecydowanie się różni od niezadowolonej mamy.

Ja byłam przeszczęśliwa że mój syn dostał się do tej placówki (mam porównanie z innymi przedszkolami). Nie mam żadnych zastrzeżeń do jedzenia! Wręcz przeciwnie - pani Jagodzie należą się wielkie podziękowania bo dzięki niej dzieci poznają nowe smaki i uczą się zdrowego jedzenia! Posiłki dostosowane są do wieku dzieci, zawsze smaczne, świeże i bez ograniczeń (mój syn narzeka i owszem ale kiedy to z własnej winy nie załapie się na drugą z kolei dokładkę). Dzieci z problemami żywieniowymi (alergie i inne choroby) - mają dostosowane jedzenie do swej diety (tak jest np. w moim przypadku).
Co do opieki, oferty zajęć programowych jak i dodatkowych nie mam żadnych uwag. Dzieci regularnie jeżdżą na wycieczki, wychodzą na spacery i korzystają z dużego placu zabaw, bawią się w "kuchcikowo" same przygotowując sobie posiłki, przygotowują przedstawienia teatralne - wiele tu tego można by wymieniać.
Jest im w przedszkolu tak dobrze że wiele z nich nie chce wracać do domu za szybko!
Niezdecydowanym mówię - SUPER MIEJSCE DLA KAŻDEGO DZIECKA.